fbpx

13+1 dolog, ami megváltozik az életedben, ha nálunk tanulsz programozni

1.Kialakul a programozói gondolkodásod vagy elmélyül a már meglevő tudásod, így esélyed lesz szakmát váltani vagy előrébb lépni a ranglétrán. Nem lesz többé céltalan, monoton robotolás a munka.

2.Nem fogsz félni az angol nyelvtől, lazán beszélgetsz majd bárhol, bármikor, hiszen egy éven keresztül minden héten ezt teszed majd. Nem jelent majd problémát egy angol nyelvű prezentáció sem. Sőt! Talán kedved lesz még egy nyelvet megtanulni! Abban is segítünk!

3.Kommunikációs és soft készségeid fejlődnek, és ezt nem csak a munkahelyeden, de a magánéletedben is kamatoztatni fogod. Végre nem lesz akkora stressz a randizás!

4.Esélyed lesz dupla vagy akár tripla fizetést kapni, mint amennyit most keresel, így nincs többé diák- vagy lakáshitel, sőt, étterembe viheted a párod anélkül, hogy az étlap jobb oldalát figyelnéd.

5.Jelentősen nő az önismereted, önbizalmad, tele leszel célokkal, tervekkel, amelyeket meg is tudsz majd valósítani.

Coaching alkalmakon megbeszéljük, hogyan.

 

 

6. Barátságokat és felbecsülhetetlen szakmai kapcsolatokat köthetsz a képzés alatt és után is. Segítünk ezek fenntartásában is alumni rendezvényeinken.

7. Gazdagodhatsz egy remek notebookkal, ha szorgalmas vagy és kitartóan készülsz a szintfelmérőkre is. Miért is hagynád ki a lehetőséget, nem igaz?

8. Nő a türelmed, toleranciád, érzelmi intelligenciád. Tudatosan fejlesztjük. Nincs többé ideges sorban állás a dugóban, számtalan ötletes megoldás lesz a kezedben, hogy mit kezdj az így nyert idővel. A stresszoldás nem lesz kihívás.

Eddig nem rossz, mi jöhet még ezután? 

 

9. Úgy érzed majd, hogy nincs lehetetlen. Egy év alatt törvényszerűen lesznek hullámhegyek és völgyek, lesznek nehéz időszakok, de amikor túljutsz rajtuk, új szintre lépsz az életedben. Maratoni futás, de befutsz a célba a végén és nagyon büszke leszel majd magadra és mi is rád!

10. Többet fogsz szórakozni, csapatépítő játékokban, önismereti és szituációs feladatokban veszel részt és garantáljuk, hogy olyan dolgokat fogsz kipróbálni, amire ma még csak nem is gondolsz. Önfejleszteni jó buli, együtt nevetni pedig felszabadító élmény.

11. Megszereted majd a tanulást. Hisszük, hogy nincsenek rossz tanulók, csak nem megfelelő technikák. Mi modern tanulástechnikai eszközökkel dolgozunk, így te is megtalálhatod majd a neked valót, amivel könnyebben fejlődhetsz.

12. Pozitív hatással leszel a környezetedre is, mert egy ambiciózus, energikus, optimista oldaladdal találkoznak majd, amiből ők is energiát meríthetnek.

13. Megtanulod, hogyan mutasd be az erősségeidet, saját brandet, stílust alakítasz ki, amely újraformálja nem csak a megjelenésed, de a kisugárzásod is. Egy év után magadra sem fogsz ismerni. Állásinterjú felkészítő csomagoddal és Akadémiai ajánlóleveleddel bárhol bármikor magabiztosan pályázhatsz meg számodra vonzó pozíciókat, ki fogsz tűnni a tömegből.

+1. Ha problémád merül fel a jövőben, hozzánk mindig fordulhatsz. Legyen szó szakmai kérdésekről, munkahelyi vagy magánéleti problémáról, az A&K Akadémián mi segítünk neked megtalálni a megoldást! Számíthatsz ránk!