fbpx

Horváth Andrea számítógépes grafikus sikertörténete az A&K Akadémia ajánlásával

Andival 2017 őszén kezdtünk el együtt dolgozni és elképedve figyeltük kitartó, kreatív munkáját. Villámgyors fejlődése hónapról hónapra érezhető volt, rengeteget tanult, és egyre igényesebb és precízebb lapszámokat, egyre különlegesebb képi ötleteket köszönhettek neki az A&K Magazin olvasói és Instagram követőink egyaránt. Számtalan esetben bizonyította rugalmasságát, hogy milyen remekül tud alkalmazkodni az újdonságokhoz, vagy a szokatlan kérésekhez. Emberileg végtelenül kedves, mosolygós, alkalmazkodó és csapatjátékos, de magabiztosan dolgozik egyedül is. Nagyon szeretünk vele együttműködni, mert hasonlóan gondolkodik a fejlődésről, ahogy mi magunk is. Folyamatosan képzi magát és gyakorol, hogy egyre jobb szakemberré váljon.

Íme néhány szám, amit neki köszönhetünk:

A borítókat nagyban is megnézheted, ha rákattintasz, a Magazint pedig az alatta levő link segítségével teljes egészében letöltheted. Lapozz bele és nézd meg Andi többi munkáját is!

Ismerd meg Andit jobban!

„Horváth Andrea vagyok, 2017 novembere óta én öntöm végleges formába az A&K Akadémia havonta megjelenő magazinját.

Nagyon élvezem, amikor ötleteket valósíthatok meg, legyen az póló, vagy képeslap dizájn, újság tördelés/illusztrálás, mindent ki szeretnék próbálni.

Lenyűgöz a technika, hogy mennyi mindenre képes, és tesz képessé engem.

…a gyerekszobám fiókjai a mai napig tele vannak gyöngyökkel, szalvétákkal, ragasztókkal, üvegfestékkel. Most, kb. 15 évvel később már nem a fiókom, hanem a laptopom van tele elmentett képekkel, cikkekkel, youtube videókkal… „jó lesz ez még valamire” felkiáltással.

A forma változott az évek alatt, de a kreativitás és a lelkesedés maradt.

Amikor nem éppen a Design Akadémia, vagy a kedvenc youtube videóimból lesem el az aktuális technikákat, akkor az Instagramon inspirálódom, vagy osztom meg a legújabb alkotásaimat.

Szabadidőmet legszívesebben a barátaimmal töltöm, utazom, vagy képeslapot küldök ismeretlen ismerősöknek a világ különböző pontjaira (postcrossing.com).”

Andi elérhetőségei

Instagram: @picipixel
E-mail: picipixelmail@gmail.com