fbpx

Junior Java Programozó képzés

Az A&K Akadémia Junior Java Programozó képzését azoknak ajánljuk, akik szeretnék elsajátítani a Java programozás alapjait, határozott céljuk elérni a Junior Java programozói szintet a képzés ideje alatt, hogy elindíthassák programozói karrierjüket a képzés végén.

csoportok az A&K Akadémia képzésén

A képzés részletei

300 órányi Java programozás 6 fős csapatban hétvégén, az oktató személyes odafigyelése és folyamatos kapcsolattartás mellett!

+ online házi feladatok és folyamatos kapcsolattartás zárt belső rendszeren

+ referencia projektfeladatok, melyeket interjún is bemutathatsz

+ 3 havonta írásos egyéni értékelés és fejlesztési terv javaslat személyre szabottan rólad, neked

+ 50 óra angol nyelvi tréning

+ 24 óra soft skill fejlesztés (prezentációk, csapatmunka, tanulástechnika)

+ egyéni, személyre szabott coaching beszélgetések, lelki támogatás

+ Állásinterjú garancia: a képzés végén partnercégeinknél garantált állásinterjút biztosítunk számodra, és mindezért nem kérünk tőled elköteleződést vagy hűségszerződést! Minden végzett hallgatónknak segítünk az elhelyezkedésben! Ügyfeleink sikere a mi sikerünk!

+ Elhelyezkedés után: az Első 90 nap szakmai támogatási csomagunkkal segítjük beilleszkedésed az új munkakörnyezetbe.

További extrák

+ Oracle vizsgafelkészítés: nemzetközi vizsga, mely bizonyítja szaktudásod, bárhol, bármikor!

+ Notebook nyereményjáték: ha tanulmányi eredményed eléri a 85%-ot, Notebook jutalmat nyersz!

+ Állásinterjú felkészítés: begyakorolhatod a tipikus kérdéseket, felkészülhetsz a váratlan helyzetekre!

+ Karriertervezés workshop: ha nem tudod, pontosan merre is indulj, segítünk végig gondolni, mi való neked igazán!

+ VIP Klubtagság: korábbi hallgatóinkat is megismerheted és szakmai kapcsolatokat építhetsz már a képzés ideje alatt is, kedvezmények minden további képzésre.

+ Meetupok, workshopok és előadások: évente több alkalommal tartunk szakmai előadásokat, melyeken számodra a képzés ideje alatt a részvétel ingyenes lesz.

+ Első 90 nap szakmai támogatási csomagunkkal segítjük beilleszkedésed az új munkakörnyezetbe.

+ Mozgáskorlátozottaknak ösztöndíj lehetőséget biztosítunk. Ha érdekel a lehetőség itt megnézheted: Ösztöndíj

Modulok

A részletes modultájékoztató letöltéséhez kattints ide: Junior Java Programozó képzés tematika

A képzések tartalma rugalmasan változtatható a Te igényeid szerint!

Gyakran ismételt kérdések

  • Milyen napokon van a képzés? 

Képzéseinket hétvégi napokon tartjuk. Hetente egyszer találkozunk személyesen, szombat vagy vasárnap. Egy képzési nap 6×45 perc (+szünetek)

  • Mikor indulnak csoportok? 

2019. júliusban, de korábbi tapasztalataink szerint a szabad helyek gyorsan betelnek. Ha szeretnél csatlakozni, vagy komolyabban érdekel a lehetőség, jelentkezz mielőbb az oldal alján található jelentkezési lap kitöltésével!

  • Mennyibe kerül a képzés és van-e részletfizetés?

*Részletfizetés: Megköszönjük, ha egy összegben kifizeted a teljes képzést, de támogatjuk a részletfizetési igényeket is. Egyéni fizetési igény esetén is fordulj hozzánk bizalommal!

A képzés díja: 1 250 000 Ft + ÁFA

+ Lehetőséged van akár magánórák keretein belül is tanulni, ebben az esetben a képzés minden paraméterét te magad határozhatod meg (óraszám, tudásszint, sebesség). Prémium magántanuló órák: 9 600 Ft + ÁFA / tanóra.

Töltsd ki az űrlapot és felvesszük veled a kapcsolatot!

Az interjún való részvétel még nem jelent elköteleződést, csak érdeklődést.

Töltsd ki ezt az űrlapot!

 

Szerintük jó döntés velünk tanulni:

Bugyi Sándor

András szakmailag nagyon felkészült, tapasztalt, tudása naprakész. Követi a legújabb technológiákat, ismeri a Java nyelv újdonságait. Oktatásban türelmes, lelkes, törekszik arra, hogy mindenki a lehető legtöbbet tanuljon. A házi feladatok érdekesek és változatosak voltak.

Gergely

András egy hihetetlenül kedves és rendkívül türelmes oktató, aki nagy szakértelemmel rendelkezik a területén és ezt át is tudja adni. Egy oktatónál különösen fontos a lelkesedés – mint ahogy tanulóknál is – mivel szerintem ez az egyik legerősebb hajtóerő abban hogy elérjünk valamit. Andrásnál ez nem csak a szakmai kíváncsiságában nyilvánul meg, de az információ átadásában, annak szeretetében is. Szereti a könnyed játékos tanítást, így fenntartva az érdeklődést és biztosítva hogy ezt az egyébként nem túl emberközeli gondolkodást igénylő programozást könnyebben elsajátíthassuk, elmélyíthessük. Épp ezért aki esetleg úgy érzi kicsit rosszabb kognitív képességekkel rendelkezik, vagy csak szakmailag fejlődni szeretne, szerintem az is bátran belevághat egy kurzusba.

D. Katalin

Andrist szívből ajánlom, hiszen nagyon jó oktató: felkészült, minden felmerülő kérdésre tud válaszolni, emellett pedig kedves és türelmes mindenkivel. Nem kivételezik senkivel, és mindig törekszik arra, hogy a csapat együtt tudjon haladni.

Csehi Éva

Kati és Andris igazi maximalista páros. Olyat is kihoznak az emberből, amire nem is tudta, hogy képes.

Kelemen Krisztina

Két ember, akinek a szíve-lelke benne van abban, amit csinálnak. Nagyon jó szakemberek, és hihetetlenül jó emberek. Az a motiváció, lelkesedés, ami árad mindkettőjükből, hihetetlenül inspiráló.

Tóthné Kurucz Bianka

Itt az A&K Akadémián biztosan azt kapod, amiért fizetsz. Ha nem többet! Abszolút ajánlom mindenkinek! Az egyik legjobb befektetésem az életben, hogy tőlük tanulhattam. Mindkét alapító tag maximálisan képzett, folyamatosan fejlesztik magukat, naprakészek, lelkiismeretesek, rugalmasak, és irtó jó fejek! Nagyon jó szívvel merem ajánlani Katival a személyiségfejlesztést is. Nála nem volt soha olyan érzésem, hogy egy kérdésre rossz választ mondok. Bátran keressétek fel, nagyon elégedett vagyok!

Schubert Gábor

Katalin pontos és maximálisan megbízható. Kiváló pedagógiai érzékkel teremt oldott, baráti hangulatot még heterogénebb tanulócsoportokban is. Maximálisan alkalmazkodó, mind a tanfolyamok időpontjában, mind intenzitásának tekintetében. (idézet ajánlólevélből)

Osztrogonácz Edit

Katalin mindig jó kedvvel érkezett. Rugalmasan, a diákok igényeihez igazítva tartotta az órákat. Kiváló emberi képességekkel rendelkezik. Kedves, türelmes és megértő, továbbá határozott és meggyőző. (idézet ajánlólevélből)

László Zsuzsi

A mostani londoni közgazdász sikereimet a Te korrepetálásodnak köszönhetem, Andris! Sok sikert kívánok! (idézet Facebook véleményből)

 

Facebook oldalunkon is láthatod, hogy korábbi tanulóink véleménye alapján: 5* szolgáltatást nyújtunk.

Jelentkezz hozzánk Te is egy interjúra kötelezettségek nélkül, és ismerjük meg egymást!

Jelentkezési űrlap:

 

Olyan kérdésed van, amire itt nem kaptál választ?

Írj nekünk e-mailt az info@ak-akademia.hu-ra és örömmel válaszolunk neked!

Ha tetszett, oszd meg!