fbpx

Junior Java Programozó képzés


Jelentkezz most egyetlen kattintással: JELENTKEZÉS!


Java programozó képzés az A&K Akadémián

“Hosszasan mérlegeltük, hogy a koronavírus miatti veszélyhelyzetben mi lenne a legjobb reakció. A célunk az, hogy minden kedves tanulónk elérhesse a képzés elején kitűzött célját, és ebben továbbra is maximálisan támogatni fogunk mindenkit! A felvételi folyamatokat Skype / Hangouts megbeszélés formájában bonyolítjuk le, és amennyiben a helyzet változatlan marad, csoportjainkat online indítjuk el. Tanuljunk együtt programozni 2020-ban is!

András & Katalin (A&K Akadémia)

A Junior Java programozó képzés részletei

  • 300+ órányi Java programozás (+ kapcsolódó technológiák, a modulokról itt olvashatsz: MODULOK)
  • 6 fős csapatban, hétvégén, az oktató személyes odafigyelése és folyamatos kapcsolattartás mellett!
  • + 50 óra angol nyelvi tréning
  • + 24 óra soft skills fejlesztés (prezentációk, csapatmunka, tanulástechnika)
  • egyéni business coaching beszélgetések
  • online házi feladatok és folyamatos kapcsolattartás zárt belső rendszeren
  • referencia projektfeladatok, melyeket a jövőben az állásinterjún is bemutathatsz
  • 3 havonta írásos egyéni értékelés és fejlesztési terv javaslat személyre szabottan rólad, neked
  • Állásinterjú garancia: a képzés végén partnercégeinknél garantált állásinterjút biztosítunk számodra, és mindezért nem kérünk tőled elköteleződést vagy hűségszerződést! Minden végzett hallgatónknak segítünk az elhelyezkedésben!
  • Elhelyezkedés után: az Első 90 nap szakmai támogatási csomagunkkal segítjük beilleszkedésed az új munkakörnyezetbe.
Horváth Zoltán véleménye a Google térképen

A tanfolyam részét képező EXTRÁK:

+ Oracle vizsgafelkészítés: nemzetközi vizsga, mely bizonyítja szaktudásod, bárhol, bármikor!
+ Notebook nyereményjáték: ha tanulmányi eredményed eléri a 85%-ot, Notebook jutalmat nyersz! Már nem egy gép gazdára talált, legyél te a következő boldog nyertes!
+ Állásinterjú felkészítés: begyakorolhatod a tipikus kérdéseket, felkészülhetsz a váratlan helyzetekre! Rutint szerezhetsz, kockázatok nélkül.
+ Karriertervezés workshop: ha nem tudod, pontosan merre is indulj, segítünk végig gondolni, mi való neked igazán! Vagy már pontosan tudod is, mire vágysz?
+ VIP Klubtagság: korábbi hallgatóinkat is megismerheted és szakmai kapcsolatokat építhetsz már a képzés ideje alatt is, ráadásul kedvezményeket kapsz minden további képzésre, workshopra is!
+ Meetupok, workshopok és előadások: évente több alkalommal tartunk szakmai előadásokat, melyeken számodra a képzés ideje alatt a részvétel ingyenes lesz.
+ Mozgáskorlátozottaknak ösztöndíj lehetőséget biztosítunk, teljesen ingyenes részvételt biztosítva a Java Junior programozó képzésen. Ha érdekel a lehetőség, vagy ajánlanád valakinek, itt megnézheted a részleteket: ÖsztöndíjTovábbi fontos információk!

Mikor vannak az órák?

Hétvégi képzéseket indítunk, így iskola és munka mellett is részt tudsz venni az órán. Legközelebb induló csoportunk áprilisban indul, szombati napokon. Hétköznapokon is tartjuk egymással a kapcsolatot zárt belső rendszerünkön online, így akármikor kérdezhetsz és kérdéseidre gyors választ kapsz. Végtelen mennyiségű gyakorló feladat vár!

Mennyibe kerül a képzés?

A képzés díját havi részletekben is fizetheted, de egyedi igényekre is nyitottak vagyunk. A képzés díja: 104 166 Ft + Áfa / hó, összesen az 1 éves képzés 1 250 000 Ft + Áfa.

Van részletfizetési lehetőség? – Megköszönjük, ha egy összegben kifizeted a teljes képzést, de támogatjuk a részletfizetési igényeket is. Egyéni fizetési igény esetén is fordulj hozzánk bizalommal!


Töltsd ki az űrlapot és felvesszük veled a kapcsolatot!

Minden csoportunk maximum 6 fővel indul!

Képzés kezdete Képzési nap Képzési napszak Szabad hely Jelentkezés
2019. 03. 09. szombat 13:00 – 19:00 Betelt!
2019. 06. 08. szombat 09:00 – 15:00 Betelt!
2019. 08. 18. vasárnap 13:00 – 19:00 Betelt!
2019. 10. 27. vasárnap 13:00 – 19:00 Betelt!
2020. 02. 01. szombat 09:00 – 15:00 Betelt!
2020. 04. 19. vasárnap 09:00 – 15:00 Betelt!
2020. 05. 02. szombat 13:00 – 19:00 Betelt!
2020. 07. 18. szombat 09:00 – 15:00 Betelt!
2020. 09. 20. vasárnap 09:00 – 15:00 Betelt!
2020. 10. 04. vasárnap – online ÉLŐ órák 13:00 – 19:00 1 hely Jelentkezem!
2021. — — várólista várólista várólista Jelentkezem!
Utolsó frissítés: 2020. 09. 21. 14:09

Jelentkezési űrlap:


Nézd meg mit üzennek volt diákjaink:

Vélemény a Java programozó képzésről Google cégemből.
Bugyi Sándor - Java programozó tanítvány
Bugyi Sándor

András szakmailag nagyon felkészült, tapasztalt, tudása naprakész. Követi a legújabb technológiákat, ismeri a Java nyelv újdonságait. Oktatásban türelmes, lelkes, törekszik arra, hogy mindenki a lehető legtöbbet tanuljon. A házi feladatok érdekesek és változatosak voltak.”

Nemcsics Gábor
Nemcsics Gábor

Hétvégi órák, szimpatikus tanár. Jó, családias hangulat. András felkészült, mindent tud! A csapatépítő szuper, összekovácsolta a csapatot. Miben fejlődtem? Java kód, csapatmunka, önismeret. Sokat fejlődött az angolom, legalábbis több mindent megértek. Feldobott a tanfolyam, még ha az ember fáradtabb is volt. A coaching? Jó érzés, hogy van, aki segít, ha szükség van rá.”

Gergely

András egy hihetetlenül kedves és rendkívül türelmes oktató, aki nagy szakértelemmel rendelkezik a területén és ezt át is tudja adni. Egy oktatónál különösen fontos a lelkesedés – mint ahogy tanulóknál is – mivel szerintem ez az egyik legerősebb hajtóerő abban hogy elérjünk valamit. Andrásnál ez nem csak a szakmai kíváncsiságában nyilvánul meg, de az információ átadásában, annak szeretetében is. Szereti a könnyed játékos tanítást, így fenntartva az érdeklődést és biztosítva hogy ezt az egyébként nem túl emberközeli gondolkodást igénylő programozást könnyebben elsajátíthassuk, elmélyíthessük. Épp ezért aki esetleg úgy érzi kicsit rosszabb kognitív képességekkel rendelkezik, vagy csak szakmailag fejlődni szeretne, szerintem az is bátran belevághat egy kurzusba.”

Katalin, András Java programozó mentora volt
D. Katalin

Andrist szívből ajánlom, hiszen nagyon jó oktató: felkészült, minden felmerülő kérdésre tud válaszolni, emellett pedig kedves és türelmes mindenkivel. Nem kivételezik senkivel, és mindig törekszik arra, hogy a csapat együtt tudjon haladni.”

Csehi Éva

“Kati és Andris igazi maximalista páros. Olyat is kihoznak az emberből, amire nem is tudta, hogy képes.

Balogh Gergely
Balogh Gergely

A hétvégi oktatási rend, a részletfizetési opció, az elnyújtott oktatási rend miatt választottam, amivel nem 3 hónap alatt akartatok megtanítani kódolni. Jó hangulatban telt az 1 éves képzés. András remek szakember. Pozitív volt, hogy az oktatási sémát és példákat a tanulókhoz igazította, amivel ránk szabta az előadásokat. Java kód, csapatmunka, önismeret. Igen, határozottan ajánlanám másoknak.”

Kelemen Krisztina

Két ember, akinek a szíve-lelke benne van abban, amit csinálnak. Nagyon jó szakemberek, és hihetetlenül jó emberek. Az a motiváció, lelkesedés, ami árad mindkettőjükből, hihetetlenül inspiráló.”

Tóthné Kurucz Bianka

“Abszolút ajánlom mindenkinek! Az egyik legjobb befektetésem az életben, hogy tőlük tanulhattam. Mindkét alapító tag maximálisan képzett, folyamatosan fejlesztik magukat, naprakészek, lelkiismeretesek, rugalmasak, és irtó jó fejek! Nagyon jó szívvel merem ajánlani Katival a személyiségfejlesztést is. Nála nem volt soha olyan érzésem, hogy egy kérdésre rossz választ mondok. Bátran keressétek fel, nagyon elégedett vagyok!

További kedves sorok Java programozó képzésen tanult diákjainktól:


Az órák jó ütemben mennek, strukturálisan felépítve és interaktívan. Andrisnál jobb nincs. A csapatépítő nap szórakoztató volt. Külön figyelmet fordítottak a személyre szabásnak, amit külön értékeltem. Természetesen ajánlom másoknak. Szoktam is, hátha valaki kedvet kap hirtelen.” – Karasz Rita


“Mindig nagyon jó a hangulat és szerintem jól haladunk. Szabolcs az oktatónk, nagyon jól strukturáltan építi fel az anyag leadását. Leckék javításánál építő jellegű kritikái rengeteget adtak nekem. Nem csak, hogy ajánlanám másnak, de már meg is tettem!


“Ti választottatok engem, amiért abszolút hálás vagyok. Bár még tart a képzés, imádom minden momentumát. Szuper oktatónk van, tökéletesen felkészült, rugalmas, imádnivaló.” – Szűcs Attila


“Szimpatikus oktatók, nyelvtudás és előképzettség nem feltétel. Rugalmas, munka mellett is végezhető. Nagyon jól éreztem magam a képzésen, minden óra jól telik! András rendkívül felkészült oktató, eszméletlenül jól magyaráz, türelmes. A csapatépítő nagyon érdekes, izgalmas, hatékony volt. Fejlődtem tanulási módszerekben, nehéz feladatokhoz szükséges türelemben. Olyanoknak ajánlanám, akiknek jók a hétvégi időpontok, és heti több órát is tudnak programozással tölteni otthon. A coaching nagyon kellemes és hasznos beszélgetések voltak, mindenkinek ajánlom.” – Tamás


Idézetek az ajánlóleveleinkből

Schubert Gábor

“Katalin pontos és maximálisan megbízható. Kiváló pedagógiai érzékkel teremt oldott, baráti hangulatot még heterogénebb tanulócsoportokban is. Maximálisan alkalmazkodó, mind a tanfolyamok időpontjában, mind intenzitásának tekintetében.”

Osztrogonácz Edit

“Katalin mindig jó kedvvel érkezett. Rugalmasan, a diákok igényeihez igazítva tartotta az órákat. Kiváló emberi képességekkel rendelkezik. Kedves, türelmes és megértő, továbbá határozott és meggyőző.”


Idézetek Facebook véleményekből

László Zsuzsi

A mostani londoni közgazdász sikereimet a Te korrepetálásodnak köszönhetem, Andris! Sok sikert kívánok!


Jelentkezz hozzánk Te is egy interjúra kötelezettségek nélkül, és ismerjük meg egymást!

Jelentkezési űrlap:

Olyan kérdésed van, amire itt nem kaptál választ?

Írj nekünk e-mailt az info@ak-akademia.hu-ra és örömmel válaszolunk neked!

Ha tetszett, oszd meg!