fbpx

JUNIOR JAVA BACKEND FEJLESZTŐ KÉPZÉS


Alapoktól a Karrierig!

Nálunk 1 év alatt akár teljesen kezdő szintről is megtanulhatod mindazt, ami a szoftverfejlesztői munkához kell.

Java programozó képzés az A&K Akadémián

Jelentkezz most egyetlen kattintással: JELENTKEZÉS!


Miért válassz minket? – A Junior Java programozó képzés részletei

 • Képzésünk minimum 320 óra ÉLŐ, INTERAKTÍV online oktatást foglal magában, ahol oktatóink folyamatosan követik a fejlődésedet.
 • Oktatóink profi fejlesztők, akik a gyakorlati tudásra helyezik a hangsúlyt. Mindig a legfrissebb Java verziót oktatjuk, valamint egyéb kapcsolódó technológiákat (adatbáziskezelés, webes technológiák). Képzésünk tematikája letölthető itt.
 • Csak KISCSOPORTBAN oktatunk, hiszen így tudjuk biztosítani a személyre szabott odafigyelést.
 • FOLYAMATOS GYAKORLÁSI LEHETŐSÉGET BIZTOSÍTUNK, sőt várunk el tőled annak érdekében, hogy gyakorlati és szerteágazó programozói tudásra tegyél szert. Az élő órákon megismert tananyagot házi feladatokkal gyakorolhatod be, melyekre folyamatos visszajelzéseket kapsz.
 • HÉTVÉGÉN oktatunk, hogy munka mellett kényelmesen szerezhesd meg új szakmádat.
 • VISSZANÉZHETŐ ÓRAI FELVÉTELEK: kihagytál egy alkalmat, vagy átismételnéd az órán elhangzottakat? Semmi gond! Az oktató által tartott élő órákról felvétel készül, így azok a későbbiekben is visszanézhetők.
 • BÁRHONNAN csatlakozhatsz óráinkhoz, hiszen online oktatunk.
 • EGYÉNI KONZULTÁCIÓS LEHETŐSÉGET is biztosítunk minden hallgatónknak a képzési csomag részeként, ahol az oktató csak Rád figyel.
 • KÉPZÉSÜNK ÜTEMEZÉSE HOZZÁD IGAZODIK: tanfolyamunk tematikáját úgy alakítottuk ki, hogy mindig legyen időd a tanultak begyakorlására, leülepítésére. Tapasztalataink szerint stabil, gyakorlati tudás folyamatos tanulással érhető el, ahol időt kell hagyni az új információk megértésére, beépítésére. Nem hiszünk az intenzív, pár hónapos kurzusokban, képzésünket inkább úgy építettük fel, hogy folyamatos gyakorlással, de kényelmes, munka mellett is teljesíthető tempóban haladva tanulhasd meg új szakmádat.
 • FOLYAMATOSAN KÖVETJÜK A FEJLŐDÉSEDET: 3 havonta visszajelzést adunk előrehaladásodról, és személyre szabottan támogatunk, ha elakadsz.

EXTRÁK, amik a tanfolyam részét képezik:

 • FEJLESZTHETED NYELVTUDÁSODAT IS: angol nyelvgyakorló csoportba járhatsz ingyenesen.
 • KEDVEZMÉNYES ÁRON VEHETSZ RÉSZT minden további képzésünkön.
 • SZAKMAI KAPCSOLATOKAT ÉPÍTHETSZ: VIP klubtagként korábbi hallgatóinkat, oktatóinkat is megismerheted és értékes tapasztalatokat gyűjthetsz már a képzés ideje alatt.
 • KÖZÖS TANULÁSBAN VEHETSZ RÉSZT rendszeres Coding Nights eseményeinken, hogy ne csak egyedül gyakorolj.
 • TÁMOGATUNK KARRIERVÁLTÁSODBAN: személyre szóló tanácsadással segítjük álláskeresésedet.


Milyen tudást, képzettséget ad a tanfolyam?

Képzésünket úgy építettük fel, hogy olyan széles körű programozói tudást adjunk át neked, ami egy junior fejlesztői pozíció megpályázásához szükséges. A Java nyelven túl egyéb kapcsolódó technológiákat is megismertetünk veled, hogy magabiztosan foghass neki az álláskeresésnek.

Képzésünk államilag elismert, tanúsítványt adó képzés (programkövetelmény száma: 06134005).

Milyen rendszerességgel indulnak csoportok?

Csoportjaink a jelentkezők számától függően 2-3 havonta indulnak. Tervezett csoportjaink:

Tervezett indulás Helyszín Szabad hely Időpont
2024. augusztus élő online 5 szabad hely hétvégén Jelentkezem!
2024. november élő online 7 szabad hely hétvégén Jelentkezem!
2025. január élő online 7 szabad hely hétvégén Jelentkezem!

Mennyibe kerül a képzés?

Az 1 éves képzés teljes díja: bruttó 1 600 000 Ft (ÁFA-mentes), azaz bruttó 133 333 Ft/ hó (12 hónap).  A képzés fizethető egy összegben, de havi részletekben is. Egyéni fizetési igény esetén is fordulj hozzánk bizalommal!

Milyen előképzettség szükséges a képzéshez?

A képzésbe való bekapcsolódás egyetlen feltétele, hogy legyen érettségid.

Alapvető számítógépes ismeretek szükségesek a képzéshez, de nem kell, hogy előzetes programozási tudásod legyen. A programozás megtanulásához átlagos logikai érzék szükséges, és a közvélekedéssel ellentétben egyáltalán nem kell matekzseninek lenni. Ha szereted a kihívásokat, és addig nem nyugszol, amíg megoldást nem találsz egy problémára, a programozás biztosan neked való.

Az angol nyelvtudás nem feltétel, a kurzus magyar nyelven zajlik. Az angol nyelv legalább alapfokú ismerete viszont segíti az önálló tanulást, illetve később nagyban megkönnyíti az elhelyezkedést, ha beszélsz angolul. SIKERED ÉRDEKÉBEN MI A NYELVTANULÁSODAT IS TÁMOGATJUK! Bármely  kurzusunkon veszel részt, bekapcsolódhatsz angol nyelvgyakorló csoportunkba, hogy magabiztos legyél ezen a területen is.

Milyen további előnyei vannak, ha minket választasz?

Tagja lehetsz egy összetartó közösségnek a képzésben részt vevő és a nálunk végzett diákokkal, valamint oktatóinkkal együtt, akiknek felteheted kérdéseidet, és tanácsot kérhetsz programozás, tanulás, és karrierépítés területén is.

Segítjük elhelyezkedésedet is! Sok év tapasztalatai alapján, személyre szóló tanácsadással támogatunk a karrierváltásban.

Mire számíts a felvételi beszélgetésen?

1-1,5 órás online interjúra készülj, ahol megismerheted a képzés részleteit, felteheted kérdéseidet.

Az interjún való részvétel ingyenes, és nem jár semmiféle elköteleződéssel. Akkor is érdemes felvenni velünk a kapcsolatot, ha csak ismerkedsz a lehetőségeiddel – segítünk végiggondolni, hogy merre indulj!

Nézd meg mit üzennek volt diákjaink:

András szakmailag nagyon felkészült, tapasztalt, tudása naprakész. Követi a legújabb technológiákat, ismeri a Java nyelv újdonságait. Oktatásban türelmes, lelkes, törekszik arra, hogy mindenki a lehető legtöbbet tanuljon. A házi feladatok érdekesek és változatosak voltak.”

Hétvégi órák, szimpatikus tanár. Jó, családias hangulat. András felkészült, mindent tud! A csapatépítő szuper, összekovácsolta a csapatot. Miben fejlődtem? Java kód, csapatmunka, önismeret. Sokat fejlődött az angolom, legalábbis több mindent megértek. Feldobott a tanfolyam, még ha az ember fáradtabb is volt. A coaching? Jó érzés, hogy van, aki segít, ha szükség van rá.”

András egy hihetetlenül kedves és rendkívül türelmes oktató, aki nagy szakértelemmel rendelkezik a területén és ezt át is tudja adni. Egy oktatónál különösen fontos a lelkesedés – mint ahogy tanulóknál is – mivel szerintem ez az egyik legerősebb hajtóerő abban hogy elérjünk valamit. Andrásnál ez nem csak a szakmai kíváncsiságában nyilvánul meg, de az információ átadásában, annak szeretetében is. Szereti a könnyed játékos tanítást, így fenntartva az érdeklődést és biztosítva hogy ezt az egyébként nem túl emberközeli gondolkodást igénylő programozást könnyebben elsajátíthassuk, elmélyíthessük. Épp ezért aki esetleg úgy érzi kicsit rosszabb kognitív képességekkel rendelkezik, vagy csak szakmailag fejlődni szeretne, szerintem az is bátran belevághat egy kurzusba.”

A hétvégi oktatási rend, a részletfizetési opció, az elnyújtott oktatási rend miatt választottam, amivel nem 3 hónap alatt akartatok megtanítani kódolni. Jó hangulatban telt az 1 éves képzés. Pozitív volt, hogy az oktató az oktatási sémát és példákat a tanulókhoz igazította, amivel ránk szabta az előadásokat. Java kód, csapatmunka, önismeret. Igen, határozottan ajánlanám másoknak.”

“Mindig nagyon jó a hangulat és szerintem jól haladunk. Szabolcs az oktatónk, nagyon jól strukturáltan építi fel az anyag leadását. Leckék javításánál építő jellegű kritikái rengeteget adtak nekem. Nem csak, hogy ajánlanám másnak, de már meg is tettem!

“Szimpatikus oktatók, nyelvtudás és előképzettség nem feltétel. Rugalmas, munka mellett is végezhető. Nagyon jól éreztem magam a képzésen, minden óra jól telik! Az oktató rendkívül felkészült, eszméletlenül jól magyaráz, türelmes. A csapatépítő nagyon érdekes, izgalmas, hatékony volt. Fejlődtem tanulási módszerekben, nehéz feladatokhoz szükséges türelemben. Olyanoknak ajánlanám, akiknek jók a hétvégi időpontok, és heti több órát is tudnak programozással tölteni otthon. A coaching nagyon kellemes és hasznos beszélgetések voltak, mindenkinek ajánlom.”

Jelentkezz hozzánk Te is egy interjúra kötelezettségek nélkül, és ismerjük meg egymást!

Töltsd ki az űrlapot, és felvesszük veled a kapcsolatot:

  Olyan kérdésed van, amire itt nem kaptál választ?

  Írj nekünk e-mailt az info@ak-akademia.hu-ra és örömmel válaszolunk neked!