fbpx

Junior Java Programozó képzés


Jelentkezz most egyetlen kattintással: JELENTKEZÉS!


Java programozó képzés az A&K Akadémián

A Junior Java programozó képzés részletei

 • 320 órányi Java programozás (mindig a legfrissebb Java verziót oktatjuk!) + kapcsolódó technológiák (adatbáziskezelés, webes technológiák): képzési programunk letölthető itt
 • kis csapatban, hétvégén, az oktatók személyes odafigyelése és folyamatos kapcsolattartás mellett!
 • + AJÁNDÉK: 50 óra angol szaknyelvi tréning
 • + AJÁNDÉK: 24 óra soft skills fejlesztés (prezentációk, csapatmunka, tanulástechnika, felkészülés az elhelyezkedésre)
 • + AJÁNDÉK: egyéni business coaching beszélgetések
 • online házi feladatok és folyamatos kapcsolattartás zárt belső rendszeren
 • referencia projektfeladatok, melyeket a jövőben az állásinterjún is bemutathatsz
 • 3 havonta írásos egyéni értékelés és fejlesztési terv javaslat személyre szabottan rólad, neked
 • Elhelyezkedés után: az Első 90 nap szakmai támogatási csomagunkkal segítjük beilleszkedésed az új munkakörnyezetbe.
Horváth Zoltán véleménye a Google térképen

EXTRÁK, amik a tanfolyam részét képezik:

+ Oracle vizsgafelkészítés: nemzetközi vizsga, mely bizonyítja szaktudásod, bárhol, bármikor!
+ Állásinterjú felkészítés: begyakorolhatod a tipikus kérdéseket, felkészülhetsz a váratlan helyzetekre!
+ Karriertervezés workshop: ha nem tudod, pontosan merre is indulj, segítünk végig gondolni, mi való neked igazán!
+ VIP Klubtagság: korábbi hallgatóinkat is megismerheted és szakmai kapcsolatokat építhetsz már a képzés ideje alatt is, ráadásul kedvezményeket kapsz minden további képzésre, workshopra is!
+ Meetupok, workshopok és előadások: évente több alkalommal tartunk szakmai előadásokat, melyeken számodra a képzés ideje alatt a részvétel ingyenes lesz.További fontos információk!

Mennyibe kerül a képzés?

A képzés díját havi részletekben is fizetheted, de egyedi igényekre is nyitottak vagyunk. A képzés díja: 133 333 Ft / hó (ÁFA mentes), összesen az 1 éves képzés 1 600 000 Ft (ÁFA mentes!).

Van részletfizetési lehetőség? – Igen! Megköszönjük, ha egy összegben kifizeted a teljes képzést, de támogatjuk a részletfizetési igényeket is. Egyéni fizetési igény esetén is fordulj hozzánk bizalommal!Töltsd ki az űrlapot és felvesszük veled a kapcsolatot!

Minden csoportunk kicsi, 6-7 fővel indul!

Tervezett indulás Helyszín Szabad hely Időpont
2023. január élő online Betelt hétvégén
2023. február vége élő online Betelt hétvégén
2023. április vége élő online Betelt hétvégén
2023. július élő online 5 szabad hely kedd-csütörtök este Jelentkezem!
2023. szeptember élő online 4 szabad hely hétvégén Jelentkezem!
2023. november élő online 6 szabad hely hétvégén Jelentkezem!
2023. december élő online 6 szabad hely hétvégén Jelentkezem!
2024. várólista élő online 6 szabad hely hétvégén Jelentkezem!

Frissítés időpontja: 2023. 05. 05. 11:05

Jelentkezési űrlap:


  Nézd meg mit üzennek volt diákjaink:

  Vélemény a Java programozó képzésről Google cégemből.
  Bugyi Sándor - Java programozó tanítvány
  Bugyi Sándor

  András szakmailag nagyon felkészült, tapasztalt, tudása naprakész. Követi a legújabb technológiákat, ismeri a Java nyelv újdonságait. Oktatásban türelmes, lelkes, törekszik arra, hogy mindenki a lehető legtöbbet tanuljon. A házi feladatok érdekesek és változatosak voltak.”

  Nemcsics Gábor
  Nemcsics Gábor

  Hétvégi órák, szimpatikus tanár. Jó, családias hangulat. András felkészült, mindent tud! A csapatépítő szuper, összekovácsolta a csapatot. Miben fejlődtem? Java kód, csapatmunka, önismeret. Sokat fejlődött az angolom, legalábbis több mindent megértek. Feldobott a tanfolyam, még ha az ember fáradtabb is volt. A coaching? Jó érzés, hogy van, aki segít, ha szükség van rá.”

  Gergely

  András egy hihetetlenül kedves és rendkívül türelmes oktató, aki nagy szakértelemmel rendelkezik a területén és ezt át is tudja adni. Egy oktatónál különösen fontos a lelkesedés – mint ahogy tanulóknál is – mivel szerintem ez az egyik legerősebb hajtóerő abban hogy elérjünk valamit. Andrásnál ez nem csak a szakmai kíváncsiságában nyilvánul meg, de az információ átadásában, annak szeretetében is. Szereti a könnyed játékos tanítást, így fenntartva az érdeklődést és biztosítva hogy ezt az egyébként nem túl emberközeli gondolkodást igénylő programozást könnyebben elsajátíthassuk, elmélyíthessük. Épp ezért aki esetleg úgy érzi kicsit rosszabb kognitív képességekkel rendelkezik, vagy csak szakmailag fejlődni szeretne, szerintem az is bátran belevághat egy kurzusba.”

  Katalin, András Java programozó mentora volt
  D. Katalin

  Andrist szívből ajánlom, hiszen nagyon jó oktató: felkészült, minden felmerülő kérdésre tud válaszolni, emellett pedig kedves és türelmes mindenkivel. Nem kivételezik senkivel, és mindig törekszik arra, hogy a csapat együtt tudjon haladni.”

  Csehi Éva

  „Kati és Andris igazi maximalista páros. Olyat is kihoznak az emberből, amire nem is tudta, hogy képes.

  Balogh Gergely
  Balogh Gergely

  A hétvégi oktatási rend, a részletfizetési opció, az elnyújtott oktatási rend miatt választottam, amivel nem 3 hónap alatt akartatok megtanítani kódolni. Jó hangulatban telt az 1 éves képzés. András remek szakember. Pozitív volt, hogy az oktatási sémát és példákat a tanulókhoz igazította, amivel ránk szabta az előadásokat. Java kód, csapatmunka, önismeret. Igen, határozottan ajánlanám másoknak.”

  Kelemen Krisztina

  Két ember, akinek a szíve-lelke benne van abban, amit csinálnak. Nagyon jó szakemberek, és hihetetlenül jó emberek. Az a motiváció, lelkesedés, ami árad mindkettőjükből, hihetetlenül inspiráló.”

  Tóthné Kurucz Bianka

  „Abszolút ajánlom mindenkinek! Az egyik legjobb befektetésem az életben, hogy tőlük tanulhattam. Mindkét alapító tag maximálisan képzett, folyamatosan fejlesztik magukat, naprakészek, lelkiismeretesek, rugalmasak, és irtó jó fejek! Nagyon jó szívvel merem ajánlani Katival a személyiségfejlesztést is. Nála nem volt soha olyan érzésem, hogy egy kérdésre rossz választ mondok. Bátran keressétek fel, nagyon elégedett vagyok!

  További kedves sorok Java programozó képzésen tanult diákjainktól:


  Az órák jó ütemben mennek, strukturálisan felépítve és interaktívan. Andrisnál jobb nincs. A csapatépítő nap szórakoztató volt. Külön figyelmet fordítottak a személyre szabásnak, amit külön értékeltem. Természetesen ajánlom másoknak. Szoktam is, hátha valaki kedvet kap hirtelen.” – Karasz Rita


  “Mindig nagyon jó a hangulat és szerintem jól haladunk. Szabolcs az oktatónk, nagyon jól strukturáltan építi fel az anyag leadását. Leckék javításánál építő jellegű kritikái rengeteget adtak nekem. Nem csak, hogy ajánlanám másnak, de már meg is tettem!


  “Ti választottatok engem, amiért abszolút hálás vagyok. Bár még tart a képzés, imádom minden momentumát. Szuper oktatónk van, tökéletesen felkészült, rugalmas, imádnivaló.” – Szűcs Attila


  “Szimpatikus oktatók, nyelvtudás és előképzettség nem feltétel. Rugalmas, munka mellett is végezhető. Nagyon jól éreztem magam a képzésen, minden óra jól telik! András rendkívül felkészült oktató, eszméletlenül jól magyaráz, türelmes. A csapatépítő nagyon érdekes, izgalmas, hatékony volt. Fejlődtem tanulási módszerekben, nehéz feladatokhoz szükséges türelemben. Olyanoknak ajánlanám, akiknek jók a hétvégi időpontok, és heti több órát is tudnak programozással tölteni otthon. A coaching nagyon kellemes és hasznos beszélgetések voltak, mindenkinek ajánlom.” – Tamás


  Idézetek az ajánlóleveleinkből

  Schubert Gábor

  „Katalin pontos és maximálisan megbízható. Kiváló pedagógiai érzékkel teremt oldott, baráti hangulatot még heterogénebb tanulócsoportokban is. Maximálisan alkalmazkodó, mind a tanfolyamok időpontjában, mind intenzitásának tekintetében.”

  Osztrogonácz Edit

  „Katalin mindig jó kedvvel érkezett. Rugalmasan, a diákok igényeihez igazítva tartotta az órákat. Kiváló emberi képességekkel rendelkezik. Kedves, türelmes és megértő, továbbá határozott és meggyőző.”


  Idézetek Facebook véleményekből

  László Zsuzsi

  A mostani londoni közgazdász sikereimet a Te korrepetálásodnak köszönhetem, Andris! Sok sikert kívánok!


  Jelentkezz hozzánk Te is egy interjúra kötelezettségek nélkül, és ismerjük meg egymást!

  Jelentkezési űrlap:

   Olyan kérdésed van, amire itt nem kaptál választ?

   Írj nekünk e-mailt az info@ak-akademia.hu-ra és örömmel válaszolunk neked!

   Ha tetszett, oszd meg!