A&K Magazin

Nem küldünk hírlevelet és spamet sem, mi sem szeretjük!

Hová küldhetjük az A&K Magazint?

Név *

E-mail *

Feliratkozás után minden korábbi lapszámot és mp3 mellékletet is elérsz majd:

A&K Magazin
A&K Magazin
A&K Magazin
A&K Magazin
A&K Magazin
A&K Magazin
A&K Magazin
A&K Magazin
A&K Magazin
A&K Magazin
A&K Magazin
A&K Magazin
A&K Magazin
A&K Magazin
A&K Magazin
A&K Magazin

A tartalomról

  • személyes és szakmai fejlődéssel kapcsolatos cikkek
  • Java programozás
  • nyelvtanulás
  • technikai újdonságok
  • pszichológia
  • testi és lelki egyensúly
  • egészség rovat
  • rejtvények
  • olvasói kérdezz-felelek rovat

A rovatokról bővebben

Minden számban találsz Java programozás tudást fejlesztő és kódolással kapcsolatos játékot és elméleti összefoglalót! Érdemes belelapoznod!

nyelvtanulással kapcsolatos rovatban szakmai cikkeket, hozzá tartozó angol-magyar szószedetet és a következő számtól mp3 mellékletet is találsz. Ha szeretnél más nyelvet is látni a magazinban az angolon kívül, írd meg nekünk és dolgozunk rajta! A közeljövőben várható további nyelvek: német, olasz, eszperantó.

Nem csak nyelvtanulással, de a tanulás technikai oldalával is gyakran foglalkozunk, így újfajta tanulási stílusokat, ötleteket, eszközöket ismerhetsz meg. Szeretnénk számodra nem csak megkönnyíteni, de élvezetessé is tenni a tanulást!

A Java programozás mellett a szakmai “soft” készségekkel foglalkozó cikkek elolvasása ösztönöz az önismereted fejlesztésére, elgondolkodtat, új kérdéseket vet fel. Megismerkedhetsz új stresszcsökkentő technikákkal, felmérheted, hogy miben lenne hasznos fejlődnöd, hogy még gyorsabban elérd a céljaidat. Érdemes időt szánni rá! Ha tovább szeretnél fejlődni, szívesen segítek: A&K – Coaching

Egészség rovatunkban jobban megismerheted a tested működését. Megtudhatod, hogy mire ügyelj, ha irodában dolgozol, hogyan vigyázz magadra. Fő az egészségtudatosság!

Az olvasói kérdések rovatban minden kérdésedre választ kaphatsz a jövőben! Ne habozz egy percig sem, tedd fel nekünk a kérdésed és a következő számban már olvashatod is a választ, legyen szó Java programozásról, szaknyelvről, az A&K Akadémia képzéseiről vagy személyes jellegű kérdésekről!

Mindig nyitottak vagyunk téma javaslatokra, sőt! Saját írásokat is nagy szeretettel fogadunk! Ha úgy érzed, szeretnél csatlakozni hozzánk, van egy jó ötleted, vagy csak szívesen olvasnál egy adott témáról bővebben, írd meg nekünk!

Jó szórakozást kívánunk neked!

Ha tetszett, oszd meg!