fbpx

Válaszd a Java programozói karrier utat és élvezd a szabadságot!


Java programozói karrier start programcsomag, hogy végül szabadon dolgozhass onnan, ahonnan csak szeretnél!

Java programozói karrier azoknak, akik mernek nagyot ugrani.
Merj álmodni, rugaszkodj el és váltsd is valóra!

Miért válaszd a Java programozó karrier start csomagot?

1. Gyakorlatot szerzel, ami fontosabb az állásinterjún, mint a diploma! Szeretnél úgy állást keresni, hogy 1+ év gyakorlatod van?

2. Szabadságot nyersz, mert programozóként onnan dolgozol, ahonnan neked tetszik, legyen az egy kávézó, tengerpart, vagy a hálószobád. El tudod képzelni a freelancer életmódot?

3. Izgalmas karrierút vár rád, megnyílik előtted a banki szektor, az önvezető autók világa, de világhírű cégek, vagy akár a Start up és vállalkozói világ is tárt karokkal vár! Te hol dolgoznál szívesen?

4. Kaland és stabilitás kéz a kézben jár! Kiemelkedő fizetési sávok, biztos megélhetés, és ha vágysz rá, beutazhatod a világot! 3-5 év gyakorlattal 1 M feletti havi nettó fizetés? Te mire költenéd?

5. Csatlakozz azokhoz, akik a változások élvonalában járnak a világon! Álmodj, tanulj és váltsd is valóra! Lépj ki a keretekből és élj olyan életet, amilyenre mindig is vágytál! Itt a lehetőség!

Java programozói karrier építő csapatok az A&K Akadémián
Programozói karrier start csoport életképei az A&K Akadémián
Kérsz egy szelet pizzát? 🙂

5 érv, hogy miért jelentkezz még ma!

1. Izgalmas, valósághű projekteken keresztül tanulsz meg programozni és működő szoftverekkel mehetsz állásinterjúra akár a legnagyobb cégekhez is!

2. Csapatban dolgozunk, de egyéni lelki támogatást is kínálunk! Az 1 éves képzés alatt nem csak programozni tanulsz meg, de egyéni business coaching beszélgetéseken növelheted az önbizalmad, önismereted és szakmai tudatosságod is! Önfejlesztés mesterfokon!

3. Kapcsolati hálót építhetsz, korábbi tanulóinkkal, partnercégeinkkel. Rendszeres meetupokon és előadásokon vehetsz részt. Mire a képzés végére érsz, a telefonod megtelik kontaktokkal!

4. A legújabb technológiákkal ismerkedhetsz meg, mert hisszük, hogy az élvonalba jutáshoz a legfontosabb a folyamatos tanulás, fejlődés és felelősségvállalás.

5. Nemzetközi Oracle vizsgával zárhatod a képzést és a világ minden pontján igazolhatod vele szaktudásod! A képzés angol szaknyelvi oktatással támogatja karriered, így külföldön is megállod majd a helyed!


Mit tartalmaz a Java programozó karrier start csomag pontosan?

Nézzük a konkrét számokat!

 • 50 hetes (1 éves) képzés hétvégén
 • 300 órányi Java programozás + kapcsolódó technológiák (SQL adatbázis, JavaScript, HTML, CSS, etc.)
 • 6 fős csapatban, hétvégén + online kapcsolattartás a hét minden napján!
 • 50 óra angol szaknyelv
 • 24 óra soft skills fejlesztés: prezentációk, csapatmunka, állásinterjú felkészítés
 • referencia projektfeladatok, melyeket interjún is bemutathatsz
 • 3 havonta írásos egyéni értékelés és fejlesztési terv javaslat
 • állásinterjú garancia és ezért nem kérünk tőled elköteleződést vagy hűségszerződést!

Notebook nyereményjáték!

Ha tanulmányi eredményed eléri a 85%-ot

Notebook jutalmat nyersz!

Ők már megnyerték a gépüket! Lehetsz Te a következő!

Java programozói karrier ösztöndíj mozgásukban korlátozottak számára!

Hisszük, hogy az esélyegyenlőség nem állhat meg az akadálymentes környezet biztosításánál, ezért mozgáskorlátozottaknak 100%-ban ingyenes, ösztöndíjas helyeket is kínálunk!

Ha pályáznál ösztöndíjas helyre, vagy ajánlanád valakinek, itt megnézheted a részleteket: Ösztöndíj

Java programozói karrier akár ösztöndíjjal az A&K Akadémián

Gyakori kérdések

Hol lesz a képzés?

Budapest, Fürdő u. 2. A+ kategóriás irodaház a Csillaghegyi HÉV megálló mellett.

Mikor indul a következő csoport?

Következő csoportunk hamarosan indul. A helyek gyorsan betelnek és várólisták alakulnak ki. Ha nem szeretnél lemaradni, jelentkezz mielőbb!

Mennyibe kerül és van-e részletfizetés?

Az 1 éves képzés teljes költsége: 1 250 000 Forint + ÁFA. *Kisbetűk, plusz költségek nincsenek.

Igen, van részletfizetési lehetőség! 1-2-3-4- … -12 havi részletfizetés, és egyéni fizetési igény esetén is fordulj hozzánk bizalommal! Sikeres felvételi után anyagi okokból még nem maradt ki senki a képzésből! Találunk megoldást!


Hogyan tudsz jelentkezni és nálunk építeni Java programozói karrier utad?

Töltsd ki ezt az űrlapot és mi felvesszük veled a kapcsolatot, és egyeztetünk egy időpontot egy 2 órás, személyes interjúra, ahol minden további kérdésedre választ kaphatsz!

A jelentkezés nem jár elköteleződéssel!


  Kíváncsi vagy korábbi tanulóink véleményére is a Java programozói karrier start csoportból?

  Bugyi Sándor arckép
  Bugyi Sándor

  András szakmailag nagyon felkészült, tapasztalt, tudása naprakész. Követi a legújabb technológiákat, ismeri a Java nyelv újdonságait. Oktatásban türelmes, lelkes, törekszik arra, hogy mindenki a lehető legtöbbet tanuljon. A házi feladatok érdekesek és változatosak voltak.”

  D. Katalin
  D. Katalin

  Szívből ajánlom, hiszen nagyon jó oktató: felkészült, minden felmerülő kérdésre tud válaszolni, emellett pedig kedves és türelmes mindenkivel. Nem kivételezik senkivel, és mindig törekszik arra, hogy a csapat együtt tudjon haladni.”

  Tóthné Kurucz Bianka
  Tóthné Kurucz Bianka

  „Abszolút ajánlom mindenkinek! Az egyik legjobb befektetésem az életben, hogy tőlük tanulhattam. Mindkét alapító tag maximálisan képzett, folyamatosan fejlesztik magukat, naprakészek, lelkiismeretesek, rugalmasak, és irtó jó fejek! Nagyon jó szívvel merem ajánlani Katival a személyiségfejlesztést is. Nála nem volt soha olyan érzésem, hogy egy kérdésre rossz választ mondok. Bátran keressétek fel, nagyon elégedett vagyok!”

  Nemcsics Gábor
  Nemcsics Gábor

  Hétvégi órák, szimpatikus tanár. Jó, családias hangulat. András felkészült, mindent tud! A csapatépítő szuper, összekovácsolta a csapatot. Minden fejlődtem? Java kód, csapatmunka, önismeret. Sokat fejlődött az angolom, legalábbis több mindent megértek. Feldobott a tanfolyam, még ha az ember fáradtabb is volt. A coaching? Jó érzés, hogy van, aki segít, ha szükség van rá.”

  Karasz Rita

  Az órák jó ütemben mennek, strukturálisan felépítve és interaktívan. Andrisnál jobb nincs. A csapatépítő nap szórakoztató volt. Külön figyelmet fordítottak a személyre szabásnak, amit külön értékeltem. Természetesen ajánlom másoknak. Szoktam is, hátha valaki kedvet kap hirtelen.”

  Csehi Éva
  Csehi Éva

  „Kati és Andris igazi maximalista páros. Olyat is kihoznak az emberből, amire nem is tudta, hogy képes.

  Balogh Gergely
  Balogh Gergely

  A hétvégi oktatási rend, a részletfizetési opció, az elnyújtott oktatási rend miatt választottam, amivel nem 3 hónap alatt akartatok megtanítani kódolni. Jó hangulatban telt az 1 éves képzés. András remek szakember. Pozitív volt, hogy az oktatási sémát és példákat a tanulókhoz igazította, amivel ránk szabta az előadásokat. Java kód, csapatmunka, önismeret. Igen, határozottan ajánlanám másoknak.”

  Kelemen Krisztina

  További ajánlások Java programozói karrier start csoportban velünk tanulóktól:

  Két ember, akinek a szíve-lelke benne van abban, amit csinálnak. Nagyon jó szakemberek, és hihetetlenül jó emberek. Az a motiváció, lelkesedés, ami árad minkettőjükből, hihetetlenül inspiráló.”

  „Mindig nagyon jó a hangulat és szerintem jól haladunk. Szabolcs az oktatónk, nagyon jól strukturáltan építi fel az anyag leadását. Leckék javításánál építő jellegű kritikái rengeteget adtak nekem. Nem csak, hogy ajánlanám másnak, de már meg is tettem!

  Gergely

  András egy hihetetlenül kedves és rendkívül türelmes oktató, aki nagy szakértelemmel rendelkezik a területén és ezt át is tudja adni. Egy oktatónál különösen fontos a lelkesedés – mint ahogy tanulóknál is – mivel szerintem ez az egyik legerősebb hajtóerő abban hogy elérjünk valamit. Andrásnál ez nem csak a szakmai kíváncsiságában nyilvánul meg, de az információ átadásában, annak szeretetében is.

  Szereti a könnyed játékos tanítást, így fenntartva az érdeklődést és biztosítva hogy ezt az egyébként nem túl emberközeli gondolkodást igénylő programozást könnyebben elsajátíthassuk, elmélyíthessük. Épp ezért aki esetleg úgy érzi kicsit rosszabb kognitív képességekkel rendelkezik, vagy csak szakmailag fejlődni szeretne, szerintem az is bátran belevághat egy kurzusba.”

  Szűcs Attila

  „Ti választottatok engem, amiért abszolút hálás vagyok. Bár még tart a képzés, imádom minden momentumát. Szuper oktatónk van, tökéletesen felkészült, rugalmas, imádnivaló.

  Tamás

  „Szimpatikus oktatók, nyelvtudás és előképzettség nem feltétel. Rugalmas, munka mellett is végezhető. Nagyon jól éreztem magam a képzésen, minden óra jól telik! András rendkívül felkészült oktató, eszméletlenül jól magyaráz, türelmes. A csapatépítő nagyon érdekes, izgalmas, hatékony volt. Fejlődtem tanulási módszerekben, nehéz feladatokhoz szükséges türelemben. Olyanoknak ajánlanám, akiknek jók a hétvégi időpontok, és heti több órát is tudnak programozással tölteni otthon. A coaching nagyon kellemes és hasznos beszélgetések voltak, mindenkinek ajánlom.”

  Idézetek ajánlóleveleinkből:

  „Katalin pontos és maximálisan megbízható. Kiváló pedagógiai érzékkel teremt oldott, baráti hangulatot még heterogénebb tanulócsoportokban is. Maximálisan alkalmazkodó, mind a tanfolyamok időpontjában, mind intenzitásának tekintetében.”

  Schubert Gábor

  „Katalin mindig jó kedvvel érkezett. Rugalmasan, a diákok igényeihez igazítva tartotta az órákat. Kiváló emberi képességekkel rendelkezik. Kedves, türelmes és megértő, továbbá határozott és meggyőző.”

  Osztrogonácz Edit

  További vélemények Java programozói karrier start képzésről:

  Java programozói karrier célt kitűzött tanulónk véleménye 2019-ben
  Java programozói karrier célt kitűzött tanulónk véleménye
  Java programozói karrier célt kitűzött tanulónk véleménye 2018-ban

  Idézetek Facebook véleményekből:

  „A mostani londoni közgazdász sikereimet a Te korrepetálásodnak köszönhetem, Andris!

  Sok sikert kívánok!”

  László Zsuzsi
  logo

  Ismerj meg minket személyesen is!

  Jelentkezz még ma, nem jár elköteleződéssel!

  Építsd fel Java programozói karrier utad és érd el az álmaidat!