Örülünk, hogy jelentkezni szeretnél az A&K Akadémiára!

 

Kérünk téged, hogy figyelmesen olvasd el az alábbi információkat és neveddel ellátva küldd be hozzánk portfóliód e-mail címünkre: info@ak-akademia.hu

A tárgy mezőben kérjük tüntesd fel, hogy “Jelentkezés Junior képzésre” vagy “Jelentkezés Senior képzésre“!

 

Ha jelentkezés előtt szívesen olvasnál még részletesebben a képzésekről, akkor kattints ide: A 2019-ben induló Java fejlesztő képzés részletei

 

Jelentkezési portfólió tartalma

  1. Fényképes bemutatkozó önéletrajz, amely tartalmazza alapvető adataid, elérhetőségeid, végzettségeid és szakmai tapasztalatod, valamint nyelvtudásod. Kérjük, hogy angol nyelvismereted szintjéről akkor is írj, ha nincs nyelvvizsgád!
  2. Motivációs levél: egy szabadon megírt maximum egy oldalas levél arról, hogy miért szeretnél nálunk tanulni. Örülünk, ha nem sablont írsz, hiszen mi tényleg rád vagyunk kíváncsiak!
  3. Ha programoztál már korábban: örömmel fogadunk kreatív szakmai bemutatkozást, rövid összefoglaló, poszter vagy bemutató formájában, de akár forráskódot is mutathatsz, mesélhetsz hobbi projekted témájáról! Mutasd meg mit tudsz!
  4. Ha szeretnél ösztöndíjra pályázni: kérünk, hogy maximum egy oldalas levélben meséld el nekünk, miért pályázol, és néhány szóval jelezd azt is, hogy milyen esetleges eszközigényed van a képzés során, valamint mellékeld orvosi igazolásod. (Köszönjük, ha megosztod velünk, használsz-e a mozgáshoz segédeszközt, mert a felvételi beszélgetés helyszínét és később a képzés helyszínét is igényeidhez szeretnénk igazítani).

Jelentkezhetsz, ha elmúltál 16 éves, de 18 év alatt a felvételi elbeszélgetéskor a szüleid jelenlétére is számítunk!

A kapott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adjuk ki! A felvételi folyamat alatt portfóliód megőrizzük, sikertelen felvételi esetén kérésedre töröljük rendszerünkből.

További kérdéseiddel fordulj hozzánk bizalommal!

Ha tetszett, oszd meg!