fbpx

Jelentkezési portfólió tartalma ösztöndíj pályázathoz:

Készítsd el bemutatkozásod és küldd el nekünk az info@ak-akademia.hu címre!

  1. Fényképes bemutatkozó önéletrajz, amely tartalmazza alapvető adataid, elérhetőségeid, végzettségeid és szakmai tapasztalatod, valamint nyelvtudásod. Kérjük, hogy angol nyelvismereted szintjéről akkor is írj, ha nincs nyelvvizsgád!
  2. Motivációs levél: egy szabadon megírt maximum egy oldalas levél arról, hogy miért szeretnél nálunk tanulni. Örülünk, ha nem sablont írsz, hiszen mi tényleg rád vagyunk kíváncsiak! Meséld el nekünk, miért pályázol, és néhány szóval jelezd azt is, hogy milyen esetleges eszközigényed van a képzés során.
  3. Ha programoztál már korábban: örömmel fogadunk kreatív szakmai bemutatkozást, rövid összefoglaló, poszter vagy bemutató formájában, de akár forráskódot is mutathatsz, mesélhetsz hobbi projekted témájáról! Mutasd meg mit tudsz! 

Jelentkezhetsz, ha elmúltál 16 éves, de 18 év alatt a felvételi elbeszélgetéskor a szüleid jelenlétére is számítunk!

A kapott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adjuk ki! A felvételi folyamat alatt portfóliód megőrizzük, sikertelen felvételi esetén kérésedre töröljük rendszerünkből.

Az ösztöndíj pályázatokat folyamatosan gyűjtjük és várólista alakult ki, ezért türelmed kérjük! Mi is arra vágyunk, hogy minden ilyen jellegű igényt is ki tudjunk elégíteni, dolgozunk rajta!

További kérdéseiddel is fordulj hozzánk bizalommal!

Ha tetszett, oszd meg!