fbpx

Middle Java Programozó képzés

Az A&K Akadémia Middle Java Programozó képzését azoknak ajánljuk, akik már elsajátították a Java programozás alapjait, elérték a Junior programozói szintet és szeretnék tudásukat tovább bővíteni, önmagukat tovább fejleszteni, hogy még gyorsabban haladhassanak előre karrierjükben a következő szintre.

Middle Java Programozó képzés képek a tanfolyamokról
Programozás az A&K Akadémián

A képzés részletei

Az A&K Akadémián már megszokott, kis csoportos, 6 fős képzésekhez igazodik a Middle Java Programozó képzés rendszere is, tehát 6 elszánt és motivált Java programozó szakembert választunk majd ki hamarosan induló csoportunkba.

A Middle Java Programozó képzés egy 150 órás képzés, heti 6×45 percben, hétvégén kerül megrendezésre, és várhatóan 6 hónapig* tart.

(* Képzéseinkre jellemző, hogy rugalmas időbeosztással haladunk, ezért, ha a szükséges tudás teljes elsajátításához további kiegészítő órákra van szükség, az térítésmentesen a képzés részét képezi, átlagosan +1 hónap időtartamban, ezért a 6 hónapos időtartam csak becslés.)

A Middle Java Programozó képzés részét képezi:

Java programozás modul: 150 óra – projektalapú oktatási formában

Egyéni karrier coaching (* 5 alkalom ajándék)

A részletes képzési tematikát itt töltheted le:

Middle Java Programozó képzési tematika

Gyakori kérdések

Hány fős a csoport?

6 fős csoportokkal dolgozunk minden képzési szinten, mert fontos számunkra a személyes kapcsolat és az egyéni odafigyelés. A képzés időbeosztása a megszokott módon rugalmas és a csoport igényeihez alkalmazkodó.

Mikor és hol kerül megrendezésre a képzés?

A képzés a Budapest III. kerület Fürdő u. 2. szám vagy a Hunor utca 62. szám alatti irodánkban kerül megrendezésre vagy Online formában a Google Hangouts segítségével.

Mennyibe kerül a képzés?

  • A képzés teljes összege: 570 000 Forint + ÁFA
  • Havi részletfizetés igénylése esetén: 95 000 Forint + ÁFA / hó
  • Egyéni részletfizetési igény esetén is keress minket bizalommal!

Kedvezmény VIP Klub tagoknak!

Az A&K Akadémia korábbi  Junior Java Programozó képzésen végzett hallgatói az A&K Akadémia VIP csoportjának örökös tagjai, és ezért a képzéseink árából -15% kedvezményben részesülnek, valamint előnyt élveznek a felvételi folyamat során!

  • A képzés teljes összege kedvezménnyel: 484 500 Forint + ÁFA
  • Havi részletfizetés igénylése esetén: 80 750 Forint + ÁFA / hó
  • Egyéni részletfizetési igény esetén is keress minket bizalommal!

Hogyan zajlik a felvételi?

Első lépésként töltsd ki az oldal alján található űrlapot! Ezt követően felvesszük veled a kapcsolatot egy személyes találkozóra (ha még nem ismerjük egymást), ahol felmérjük tudásszinted és motivációd a csoportban való részvételhez.

Jelentkezz!

Töltsd ki az űrlapot és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot, hogy egyeztessük veled a felvételi folyamat következő lépését!

További kérdéseid vannak, amire itt nem kaptál választ?

Írj nekünk az info@ak-akademia.hu címre és szívesen megválaszoljuk!

Ha tetszett, oszd meg!