fbpx

Ösztöndíj program

Az A&K Akadémián ingyenes, ösztöndíjas helyeket kínálunk fel olyan mozgáskorlátozott jelentkezőknek, akik szívesen programoznának, esetleg otthon már próbálkoztak kódírással, de fizikai korlátaik vagy anyagi helyzetük miatt nem tudtak képzésen részt venni. Most itt a lehetőség, hogy egy barátságos csapat tagja legyél és kihozd magadból a maximumot! Egy év ingyen az A&K Akadémián!

Lépd át a komfortzónád és küldd be pályázatod még ma!

Mi elfogadó, empatikus hozzáállással várunk, és támogatunk, hogy elérd a céljaidat! 

Nem indítunk külön ösztöndíjas csoportokat, képzéseink teljes mértékben integráltan, online működnek.

A mozgássérült ösztöndíj magában foglalja az 1 éves képzés összes költségét:

  • 320+ óra Java programozás oktatást
  • 50 óra angol szaknyelvi fejlesztést
  • 24 óra csoportos és egyéni business coaching alkalmakat, támogatást a képzés teljes ideje alatt
  • referenciaként felmutatható gyakorlati projektekben is szeretettel várunk!

mozgássérült csapattag kezek egymáson

Mit kérünk tőled cserébe?

Segíts nekünk, hogy mi is fejlődhessünk! Légy te is nyitott és türelmes felénk és a csoporttársaid felé, hogy együtt egy igazán barátságos és feszültségmentes légkört teremthessünk, amiben mindannyian kihozhatjátok magatokból a maximumot! Fontos számunkra az őszinteség és a folyamatos visszajelzés. Ha kérdésed vagy kérésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Ösztöndíjas helyek csak korlátozott számban, az induló csoportok számától függően érhetőek el, így kérünk, hogy csatlakozási szándékod mielőbb jelezd felénk! A jelentkezéseket beérkezési sorrendben dolgozzuk fel. Szabad helyek hiányában feliratkozhatsz várólistánkra is, és értesítünk, amint elérhetővé válik egy új hely.