Ösztöndíj

Az A&K Akadémián ingyenes, ösztöndíjas helyeket kínálunk fel olyan mozgássérült jelentkezőknek, akik szívesen programoznának, esetleg otthon már próbálkoztak kódírással, de fizikai korlátaik vagy anyagi helyzetük miatt nem tudtak képzésen részt venni. Most itt a lehetőség, hogy egy barátságos csapat tagja legyél és kihozd magadból a maximumot! Egy év ingyen az A&K Akadémián, a végén garantált állásinterjúval!

Lépd át a komfortzónád és küldd be a Jelentkezési portfóliódat még ma!

Mi akadálymentes környezettel, elfogadó, empatikus hozzáállással várunk, és támogatunk, hogy elérd a céljaidat! 

Nem indítunk külön ösztöndíjas csoportokat, képzéseink teljes mértékben integráltan működnek.

A mozgássérült ösztöndíj magában foglalja a teljes 1 éves képzést:

  • Java programozás oktatást (akár junior, akár senior szinten)
  • angol szaknyelvi fejlesztést
  • csoportos és egyéni coaching alkalmakat, lelki támogatást a képzés teljes ideje alatt
  • és természetesen minden mást, ami megkönnyíti a tanulást: ingyenes jegyzeteket, saját, új notebookot (amit haza is vihetsz gyakorolni), bónusz lehetőségeket, komplett állásinterjú csomagot.
  • Szeretettel várunk a csapatépítő alkalmakon és a banketten is!
  • Partnercégünk rugalmas és nyitott, a garantált állásinterjú mozgássérült jelentkezőinkre is vonatkozik! Szeretettel várnak!

mozgássérült csapattag kezek egymáson

Mit kérünk tőled cserébe?

Segíts nekünk, hogy mi is fejlődhessünk! Légy te is nyitott és türelmes felénk és a csoporttársaid felé, hogy együtt egy igazán barátságos és feszültségmentes légkört teremthessünk, amiben mindannyian kihozhatjátok magatokból a maximumot! Fontos számunkra az őszinteség és a folyamatos visszajelzés. Ha kérdésed vagy kérésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Ha szeretnél ösztöndíjas helyre pályázni, akkor kérünk, hogy figyelmesen olvasd el a pályázati feltételeket és a szükséges dokumentumok beküldésével jelentkezz hozzánk: Jelentkezés Köszönjük, ha nem formalevelet küldesz, hiszen a célunk, hogy minél jobban megismerjünk! Mutasd meg magad bátran!

Ösztöndíjas helyek csak korlátozott számban, az induló csoportok számától függően érhetőek el, így kérünk, hogy csatlakozási szándékod mielőbb jelezd felénk! A jelentkezéseket beérkezési sorrendben dolgozzuk fel.

Ha kérdésed van, habozás nélkül tedd fel nekünk a Kapcsolat menüpont alatti elérhetőségeink bármelyikén! Mindig válaszolunk!

Sok szeretettel várunk!

Andris & Kati

Ha tetszett, oszd meg!