fbpx

Ösztöndíj program

Az A&K Akadémián ingyenes, ösztöndíjas helyeket kínálunk fel olyan mozgáskorlátozott jelentkezőknek, akik szívesen programoznának, esetleg otthon már próbálkoztak kódírással, de fizikai korlátaik vagy anyagi helyzetük miatt nem tudtak képzésen részt venni. Most itt a lehetőség, hogy egy barátságos csapat tagja legyél és kihozd magadból a maximumot! Egy év ingyen az A&K Akadémián, a végén garantált állásinterjúval!

Lépd át a komfortzónád és küldd be pályázatod még ma!

Mi akadálymentes környezettel, elfogadó, empatikus hozzáállással várunk, és támogatunk, hogy elérd a céljaidat! 

Nem indítunk külön ösztöndíjas csoportokat, képzéseink teljes mértékben integráltan működnek.

A mozgássérült ösztöndíj magában foglalja az 1 éves képzés összes költségét:

  • 300 óra Java programozás oktatást (akár junior, akár medior vagy senior szinten!)
  • 50 óra angol szaknyelvi fejlesztést
  • 24 óra csoportos és egyéni business coaching alkalmakat, támogatást a képzés teljes ideje alatt
  • Partnereink rugalmasak és nyitottak, a garantált állásinterjú mozgássérült jelentkezőinkre is vonatkozik! Szeretettel várnak!

mozgássérült csapattag kezek egymáson

Mit kérünk tőled cserébe?

Segíts nekünk, hogy mi is fejlődhessünk! Légy te is nyitott és türelmes felénk és a csoporttársaid felé, hogy együtt egy igazán barátságos és feszültségmentes légkört teremthessünk, amiben mindannyian kihozhatjátok magatokból a maximumot! Fontos számunkra az őszinteség és a folyamatos visszajelzés. Ha kérdésed vagy kérésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Ha szeretnél ösztöndíjas helyre pályázni, akkor kérünk, hogy készíts egy portfóliót, melynek javasolt tartalmát itt találod: Portfólió ösztöndíjhoz és beküldésével jelentkezz hozzánk! 

Ösztöndíjas helyek csak korlátozott számban, az induló csoportok számától függően érhetőek el, így kérünk, hogy csatlakozási szándékod mielőbb jelezd felénk! A jelentkezéseket beérkezési sorrendben dolgozzuk fel. Szabad helyek hiányában feliratkozhatsz várólistánkra is, és értesítünk, amint elérhetővé válik egy új hely.

Ha kérdésed van, habozás nélkül tedd fel nekünk a Kapcsolat menüpont alatti elérhetőségeink bármelyikén! Mindig válaszolunk!

Sok szeretettel várunk!

Andris & Kati

Ha tetszett, oszd meg!