fbpx

Neked való a programozás?


interjú az A&K Akadémián, hogy megtudd neked való a programozás
András az A&K Akadémián a beszélgetések szünetében

Egyáltalán nem vagy biztos benne, hogy valóban neked való a programozás, de érdekel, lenne-e karrier esélyed ezen a pályán? Ne gondolkodj rajta sokáig, engedd, hogy segítsünk!

Kérj egy 2 órás személyes interjút az A&K Akadémián

és derítsd ki a választ gyorsan!


Honnan fogod biztosan tudni, hogy neked való a programozás?

Ezen a találkozón felteheted a kérdéseidet a programozói életről, a tanulás buktatóiról, és örömmel felmérjük készségeidet (logika, angol nyelv, soft skillek). Őszinte visszajelzést adunk neked arról, hogy javasoljuk-e számodra a programozóképzésre való jelentkezést.

Kötelezettségek nélküli találkozó őszinte visszajelzésekkel!

tanulás, fejlődés és optimizmus feliratú képek
Lelkes mentorok és oktatók az A&K Akadémián

Mi történik, ha jelentkezel?

1. Töltsd ki az űrlapot és válaszlevélben felvesszük veled a kapcsolatot.

2. A válaszlevél beérkezése után fizesd be a teljes körű felmérés díját (4700 Ft).

3. Felkeresünk telefonon és időpontot egyeztetünk a személyes, 2 órás találkozóra, ahol minden kérdésedre választ kaphatsz kötelezettségek nélkül.

4. A beszélgetés végén őszinte visszajelzést kapsz készségeidről, tudásszintedről és könnyebben döntést tudsz hozni arról, neked való-e a programozói pálya.


+1 különleges ajándék:

Ha a készségeid alapján neked való a programozás, és az interjú után 2 héten belül úgy döntesz, hogy jelentkezel valamelyik képzésünkre, mentesülsz a képzéshez tartozó felvételi alól!


Töltsd ki az űrlapot és tedd meg az első lépést a céljaid felé!


  További segítséget és érdekességet találsz oldalainkon:

  Olvasd el az A&K Akadémia Java programozó képzésének részleteit, ha már biztos vagy abban, hogy tanulni szeretnél és nem akarsz lemaradni a következő csoport indulásáról.

  A programozás összetett gondolkodást, erős hard skilleket és megfelelő szintű soft skilleket egyaránt igényel. Kevés olyan terület van, ahogy ennyire fontos egyszerre a felelősségteljes önálló munka és a jó alkalmazkodó készség és csapatmunka is. Mit tehetsz, ha úgy érzed, bizonyos területeken még fejlődnöd kell? Nekünk van egy jó tippünk: Business coaching az akadálymentes karrierért


  Feladatokkal tesztelnéd neked való a programozás vagy sem?

  Kezdő gyakorló feladatokkal és otthoni tanulást segítő blogbejegyzésekkel is tesztelheted magad, illetve ha végül döntésre jutsz, nagy képzésválasztó cikkünkkel a képzések tengerében is segítünk eligazodni, hogy biztosan a jó utat válaszd.

  Bármikor írhatsz és kérdezhetsz tőlünk, akár itt a bejegyzés alatt kommentben, vagy az info@ak-akademia.hu címünkön is. Kérdezz és gyorsan választ kapsz!

  Addig is jó szórakozást kívánunk neked oldalainkon!

  Ha tetszett és ismerőseidet is érdekelheti, oszd meg velük!