fbpx

Egy év az A&K Akadémia programozó képzésén

Régóta szerettünk volna egy olyan „iskolát” létrehozni, ami teljesen más, mint a többi. Ahol nem csak a mennyiség, hanem a minőség is számít. Ahol az igényekre valódi odafigyeléssel reagálhatunk, ahol a rugalmasságot és a személyességet megőrizhetjük. Örülünk, hogy ez most valóra vált és szeretettel köszöntünk téged az A&K AKadémián, ahol szívvel fejlesztünk!

Az A&K Akadémián lehetőséged van Java programozást tanulni online és személyesen is, a teljesen kezdő szinttől a professzionális szintig. Felkészülhetsz nálunk a nemzetközi Oracle vizsgákra is! Az angol szaknyelvi fejlesztésnek köszönhetően nemzetközi cégeknél is elhelyezkedhetsz a képzéseink után. A rengeteg szakmai változást pedig egyéni coaching támogatással tesszük számodra könnyebbé. Ha nem csak szakmailag, de személyiségedben is szeretnél változni, fejlődni, akkor lehetőséged van privát life és business coaching folyamatban részt venni. Hisszük, hogy a komplex szakmai és személyiségfejlődés egy új világot nyit meg mindenki számára.

 

Csatlakozz VIP Klubunkhoz és olvasd el a tananyagokat már ma! Kattins ide:

Érdekelnek az ingyenes, online tananyagok!

 

Nézd meg, hogy néz ki nálunk egy programozó képzés: személyes, kis csoportos (max. 6 fős) tanfolyamaink így épülnek fel:

Programozó képzés tanévi rendje az A&K Akadémián - infografika

Érdekelnek a részletek?

  1. A felvételi folyamat a Jelentkezési portfóliód beküldésével indul. A beérkezést követően rövid időn belül feldolgozzuk, és elérhetőségeid egyikén felvesszük veled a kapcsolatot egy személyes találkozó időpontjának egyeztetésére. Nem tartunk csoportos nyílt napokat, jobban szeretünk mindenkire egyénileg, minőségi időt szánni, megismerni személyesen, válaszolni a felmerülő kérdéseidre. Tömegben elveszik ez a lehetőség. Körülbelül egy órás beszélgetésre készülj, amelyben érintjük az előzetes programozói tapasztalatod, angol nyelvtudásod, soft skilljeid, motivációd. Ez nem egy szokásos vizsga, a drukkot hagyd nyugodtan otthon!
  2. A személyes találkozó után rövidesen értesítünk, hogy felvételt nyertél-e, és te is jelezheted felénk beiratkozási szándékod. Ha kölcsönösen úgy éreztük, hogy együtt szeretnénk dolgozni a karriered építésén, akkor kezdetét veheti az aktív tanév. A csoport kialakulása után közösen döntötök a megfelelő időpontokról, sebességről, és figyelembe vesszük az egyéni igényeket is. A képzés Java programozást, szakórákba ágyazott angol szaknyelvi képzést, felmerülő igény esetén felzárkóztató angol nyelvi órákat, soft skilleket fejlesztő foglalkozásokat, csoportos coaching beszélgetéseket, és ha szeretnéd, akkor egyéni, privát coachingot is tartalmaz. A programozó képzés résztvevőinek egy 5 órás egyéni próba coaching beszélgetés sorozat ingyenes, és ezen felül a továbbiakban közel – 60%-os kedvezménnyel veheted igénybe a teljes tanév alatt ezt a szolgáltatásunkat. Ha bármikor lelki támogatásra van szükséged, ott leszünk! További részletek: A&K Coaching

Mit jelent nálunk a személyesség? 

  1. Természetesen a fejlődésed monitorozására is szükség van, hogy te is, és mi is lássuk, hogy megfelelő úton haladsz-e a kezdetekkor kitűzött céljaid felé. Erre írásbeli és szóbeli évközi felmérő alkalmakat tartunk, és veled együtt, részletesen értékeljük azokat. Meetingekre és a képzési paraméterek változtatására a teljes képzés ideje alatt lehetőség van. Az aktív tanévet záróvizsgával zárjuk, ahol mindannyian megbizonyosodhatunk róla, hogy kihoztad magadból a maximumot a nálunk töltött egy év alatt. Közösen összefoglaljuk a tapasztalatainkat, jövőbeni célok lehetőségét vetjük fel, és végül, de nem utolsó sorban: megünnepeljük az elért sikereidet!
  2. Az ünneplésre tökéletes helyszín a záróbankett! Örömteli hangulatban oklevélátadó ünnepséget tartunk, a záróvizsga eredményeit is itt ismertetjük, és ekkor osztjuk ki az elért eredmények után járó bónuszokat is: az állásinterjú felkészítő csomag nyereményeket, névre szóló Akadémiai ajánlóleveleket és az ajándék notebookokat. Csoportfényképek, pezsgős koccintás a sikerekre és egy finom vacsora baráti körben, felejthetetlen élmény lesz!

Mi történik a programozó képzés elvégzése után? 

  1. Ha elérted a szükséges szintet (70%) az állásinterjú bónuszhoz, és úgy döntesz, hogy igénybe veszed, akkor a továbbiakban egy nagyon izgalmas folyamatban vehetsz részt. Segítünk kialakítani a személyes branded. Professzionális business fotózáson veszel majd részt, közösen összeállítjuk az álláskereséshez szükséges csomagod: önéletrajz, motivációs levelek. Próbainterjú lehetőséget biztosítunk neked, melyen kipróbálhatod magad a valódi megmérettetés előtt, és végül, de nem utolsó sorban partnercégünknél garantált állásinterjún is részt vehetsz. Elindulhat (vagy egy magasabb szinten folytatódhat) programozói karriered!
  2. A továbbiakban sem engedjük el a kezed, vár az alumni programunk! Ha szeretnéd, további képzéseinken folyamatosan fejlesztheted magad, és coachingra is bármikor szívesen látunk. Lehetőséged van Oracle vizsgafelkészítést kérni és rendszeres csoporttalálkozókon szeretettel látunk ismét az A&K Akadémián! Nálunk végzett tanulóinkkal a továbbiakban is szeretnénk tartani a kapcsolatot és tervben van egy szerteágazó szakmai előadássorozat megszervezése is, ahol bemutathatjátok magatokat és a munkátokat, és segítünk a kapcsolatépítésben, a kapcsolatok fenntartásban is.

Ha további kérdésed van, írj nekünk!

Szeretettel várunk az A&K Akadémia ősszel induló csoportjaiban!