fbpx

A&K Akadémia vélemények

Korábbi tanulóink, munkatársaink, klienseink ajánlásai. Megtiszteltetés volt veletek együtt dolgozni, sokat tanultunk mi is tőletek. Köszönjük szépen!


Bugyi Sándor

András szakmailag nagyon felkészült, tapasztalt, tudása naprakész. Követi a legújabb technológiákat, ismeri a Java nyelv újdonságait. Oktatásban türelmes, lelkes, törekszik arra, hogy mindenki a lehető legtöbbet tanuljon. A házi feladatok érdekesek és változatosak voltak.

D. Katalin

Andrist szívből ajánlom, hiszen nagyon jó oktató: felkészült, minden felmerülő kérdésre tud válaszolni, emellett pedig kedves és türelmes mindenkivel. Nem kivételezik senkivel, és mindig törekszik arra, hogy a csapat együtt tudjon haladni.

Tóthné Kurucz Bianka

Nagyon jó szívvel merem ajánlani bárkinek a Katival a coachingot!!!
Amióta vele összejártam beszélgetni az engem foglalkoztató dolgaimmal, azóta rengeteg átgondolnivalóm akadt! Pozitív értelemben kattogott az agyam a megoldásokon. Bármilyen jellegű témakört tüzetesen megvizsgáltunk több szemszögből is. Nála nem volt soha olyan érzésem, hogy egy kérdésre rossz választ mondok. Heti 1 alkalommal kezdtünk, aztán az új ismereteimmel felfegyverkezve belevetettem magam az életbe, ekkor szüneteltettem a találkozást. Mikor megint úgy éreztem, hogy ez még mindig nem teljesen az a magabiztos ÉN vagyok, aki lenni akarok, akkor ismét felvettem vele a kapcsolatot, és havonta beszélgettünk. Szóval bátran keressétek fel, maximálisan elégedett vagyok!!!

Csehi Éva

Igazi maximalista páros. Olyat is kihoznak az emberből, amire nem is tudta, hogy képes.

Schubert Gábor

Katalinban pontos és maximálisan megbízható, energikus és nagy munkabírással rendelkező személyt ismertem meg. Nyelvtudása kitűnő, a szükséges nyelvi és nyelvtanítási ismeretekkel rendelkezik, feladatát mindig messzemenő lelkiismeretességgel és lelkesedéssel látja el. Sugárzó, derűs személyiségének köszönhetően diákjaival gyorsan közvetlen kapcsolatba kerül. Kiváló pedagógiai érzékkel teremt oldott, baráti hangulatot még heterogénebb tanulócsoportokban is. Diákjaink között nagy népszerűségnek örvendett. Munkavállalóként Katalin jól terhelhető, maximálisan alkalmazkodó mind a tanfolyamok időpontjának, mind intenzitásának tekintetében. (iskolavezető, Jump nyelviskola, részlet az ajánlólevélből, 2012.)

Gergely

András egy hihetetlenül kedves és rendkívül türelmes oktató, aki nagy szakértelemmel rendelkezik a területén és ezt át is tudja adni.
Egy oktatónál különösen fontos a lelkesedés – mint ahogy tanulóknál is – mivel szerintem ez az egyik legerősebb hajtóerő abban hogy elérjünk valamit.
Andrásnál ez nem csak a szakmai kíváncsiságában nyilvánul meg, de az információ átadásában, annak szeretetében is.
Szereti a könnyed játékos tanítást, így fenntartva az érdeklődést és biztosítva hogy ezt az egyébként nem túl emberközeli gondolkodást igénylő programozást könnyebben elsajátíthassuk, elmélyíthessük.
Épp ezért aki esetleg úgy érzi kicsit rosszabb kognitív képességekkel rendelkezik, vagy csak szakmailag fejlődni szeretne, szerintem az is bátran belevághat egy kurzusba.

Osztrogonácz Edit

Katalin mindig jó kedvvel érkezett. Rugalmasan, a diákok igényeihez igazítva tartotta az órákat. Kiváló emberi képességekkel rendelkezik. Kedves, türelmes és megértő, továbbá határozott és meggyőző. (iskolavezető, Alma nyelviskola, részlet az ajánlólevélből, 2008.)