fbpx

Senior Java Programozó képzés

Az A&K Akadémia Senior Java Programozó képzés azoknak ajánlott, akik már elsajátították a Java programozás alapjait és szeretnék tudásukat tovább bővíteni, önmagukat tovább fejleszteni, hogy még gyorsabban haladhassanak előre karrierjükben a következő szintre.

Java programozó képzés az A&K Akadémián

A képzés részletei

Az A&K Akadémián már megszokott, kis csoportos, 6 fős képzésekhez igazodik a Senior Java Programozó képzés rendszere is, tehát 6 elszánt és motivált Java programozó szakembert választunk majd ki hamarosan induló csoportunkba.


A Senior Java Programozó képzés részét képezi a

  1. Java programozás modul: 300 óra (Tematika: Senior Java Programozó képzési tematika )
  2. Soft Skills modul: 24 óra
  3. Angol szaknyelvi modul: 50 óra (* a csoport igénye szerint)
  4. Egyéni karrier coaching (* egyéni igény esetén)

Gyakori kérdések

Hány fős a csoport? – 6 fős csoportokkal dolgozunk minden képzési szinten, mert fontos számunkra a személyes kapcsolat és az egyéni odafigyelés. A képzés időbeosztása a megszokott módon rugalmas és a csoport igényeihez alkalmazkodó.

Mikor és hol kerül megrendezésre a képzés? – A képzés online, élő órák keretében kerül megtartásra, hétvégi napon.

Mennyibe kerül a képzés? – A képzés összege: 1 750 000 Forint + ÁFA. Havi részletfizetés igénylése esetén: 146 000 Forint + ÁFA / hó. *Egyéni részletfizetési igény esetén is keress minket bizalommal!

VIP Klub kedvezmény:

VIP Kártya az A&K Akadémián

Az A&K Akadémia más képzésein (Junior Java Programozó képzés vagy Middle Java Programozó képzés) végzett hallgatói az A&K Akadémia VIP csoportjának örökös tagjai, és ezért a képzéseink árából -15% kedvezményben részesülnek, valamint előnyt élveznek a felvételi folyamat során!

A képzés összege VIP kedvezménnyel: 1 487 500 Forint + ÁFA. Havi részletfizetés igénylése esetén: 124 000 Forint + ÁFA / hó. *Egyéni részletfizetési igény esetén is keress minket bizalommal!


Hogyan zajlik a felvételi?

Első lépésként töltsd ki az oldal alján található űrlapot! Ezt követően felvesszük veled a kapcsolatot egy személyes találkozóra (ha még nem ismerjük egymást), ahol felmérjük tudásszinted és motivációd a csoportban való részvételhez.


Jelentkezz:

Töltsd ki az űrlapot és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot, hogy egyeztessük veled a felvételi folyamat következő lépését!

    További kérdéseid vannak, amire itt nem kaptál választ?

    Írj nekünk az info@ak-akademia.hu címre és szívesen megválaszoljuk!