fbpx

Tanulj programozni 2019-ben és lépj egyet előre!

Közel vagy már, de még nem értél célba?

Tedd meg a következő lépést! Tanulj programozni 2019-ben!
Tedd meg a következő lépést! Tanulj programozni 2019-ben!

Előre lépnél végre? Talán teszteltél már, de csak távolról nézted a programozókat? Esetleg a CNC tölti ki a napjaidat, de másra vágysz? Műszaki területen mozogsz, de nem érzed magad a helyeden? Szeretnél változtatni, mert mindenki azt mondja, tanulj programozni 2019-ben?

Akkor érdemes lehet tovább olvasnod, mert az A&K Akadémián remek lehetőség vár!


Miért tanulj programozni 2019-ben?

1. Meglevő munkahelyed mellett, hétvégi képzésen szerezhetsz piacképes plusz tudást! Nem kell feladnod a jelenlegi munkád ahhoz, hogy egy év múlva új helyen kezdj!

2. Előre lépési lehetőség a meglevő munkahelyeden és nagyobb választék a munkahelyek között a jövőben! Biztosítsd be magad a jövőre!

3. Stabilitás és kiszámíthatóság! Bármit is hoz a jövő, programozóként nem kell aggódnod, sem magad, sem a családod miatt. Anyagilag és társadalmilag is megbecsült munkád lehet!

4. Kevés időd van tanulni? Oszd be jól, tanulj nálunk a programozás mellett időmenedzsmentet és tanulástechnikákat is, és valóra válthatod, amire vágysz!

5. Nem vagy egyedül a döntéseddel! Karrierváltókból álló 6 fős csapat támogatja egymást nálunk végig az úton! Barátok közt fejlődünk a legjobban!

Tanulj programozni 2019-ben az A&K Akadémián és légy egy erős, támogató szakmai közösség tagja!
Tanulj programozni 2019-ben az A&K Akadémián és légy egy erős, támogató szakmai közösség tagja!

Miért tanulj programozni 2019-ben az A&K Akadémián?

Nézd meg mit tartalmaz a képzés!

 • 50 hetes (1 éves) képzés hétvégén
 • 300 órányi Java programozás + kapcsolódó technológiák (SQL adatbázis, JavaScript, HTML, CSS, etc.)
 • 6 fős csapatban, hétvégén + online kapcsolattartás a hét minden napján!
 • 50 óra angol szaknyelv
 • 24 óra soft skills fejlesztés: prezentációk, csapatmunka, állásinterjú felkészítés
 • referencia projektfeladatok, melyeket interjún is bemutathatsz
 • 3 havonta írásos egyéni értékelés és fejlesztési terv javaslat
 • állásinterjú garancia és ezért nem kérünk tőled elköteleződést vagy hűségszerződést!

Notebook ajándék!

Kiváló eredményedért Notebook-kal jutalmazunk meg! Kezdj bele új karrieredbe új géppel!

Tanulj programozni 2019-ben az A&K Akadémián és nyerj notebook-ot!
85 % feletti teljesítmény Notebook-ot ér! Leszel te a következő nyertes?

Ösztöndíj program mozgásukban korlátozottak számára!

Tanulj programozni 2019-ben ösztöndíjjal az A&K Akadémián!

Hisszük, hogy az esélyegyenlőség nem állhat meg az akadálymentes környezet biztosításánál, ezért mozgáskorlátozottaknak 100%-ban ingyenes, ösztöndíjas helyeket is kínálunk! Részletek: Ösztöndíj


Gyakran ismételt kérdések

Mikor kezdünk? Következő csoportunk hamarosan indul. A helyek gyorsan betelnek és várólisták alakulnak ki. Ha nem szeretnél lemaradni, jelentkezz mielőbb!

Mennyibe kerül? Az 1 éves képzés teljes költsége: 1 250 000 Forint + ÁFA. *Kisbetűk, plusz költségek nincsenek. Sikeres felvételi után anyagi okokból még nem maradt ki senki a képzésből! Találunk megoldást! Részletfizetést is kérhetsz és egyéni fizetési igény esetén is fordulj hozzánk bizalommal!


Hogyan tudsz jelentkezni?

Kötöttségektől mentes 2 órás személyes beszélgetésre jelentkezhetsz, ahol minden felmerülő kérdésedre választ kaphatsz és jobban megismerhetsz minket! Jelentkezz még ma!


Töltsd ki az űrlapot!


  Tanulóink véleménye

  Bugyi Sándor arckép
  Bugyi Sándor

  András szakmailag nagyon felkészült, tapasztalt, tudása naprakész. Követi a legújabb technológiákat, ismeri a Java nyelv újdonságait. Oktatásban türelmes, lelkes, törekszik arra, hogy mindenki a lehető legtöbbet tanuljon. A házi feladatok érdekesek és változatosak voltak.”

  D. Katalin
  D. Katalin

  Szívből ajánlom, hiszen nagyon jó oktató: felkészült, minden felmerülő kérdésre tud válaszolni, emellett pedig kedves és türelmes mindenkivel. Nem kivételezik senkivel, és mindig törekszik arra, hogy a csapat együtt tudjon haladni.”

  Nemcsics Gábor
  Nemcsics Gábor

  Hétvégi órák, szimpatikus tanár. Jó, családias hangulat. András felkészült, mindent tud! A csapatépítő szuper, összekovácsolta a csapatot. Minden fejlődtem? Java kód, csapatmunka, önismeret. Sokat fejlődött az angolom, legalábbis több mindent megértek. Feldobott a tanfolyam, még ha az ember fáradtabb is volt. A coaching? Jó érzés, hogy van, aki segít, ha szükség van rá.”

  Tóthné Kurucz Bianka véleménye, miért tanulj programozni 2019-ben
  Tóthné Kurucz Bianka

  „Abszolút ajánlom mindenkinek! Az egyik legjobb befektetésem az életben, hogy tőlük tanulhattam. Mindkét alapító tag maximálisan képzett, folyamatosan fejlesztik magukat, naprakészek, lelkiismeretesek, rugalmasak, és irtó jó fejek! Nagyon jó szívvel merem ajánlani Katival a személyiségfejlesztést is. Nála nem volt soha olyan érzésem, hogy egy kérdésre rossz választ mondok. Bátran keressétek fel, nagyon elégedett vagyok!”

  Balogh Gergely
  Balogh Gergely

  A hétvégi oktatási rend, a részletfizetési opció, az elnyújtott oktatási rend miatt választottam, amivel nem 3 hónap alatt akartatok megtanítani kódolni. Jó hangulatban telt az 1 éves képzés. András remek szakember. Pozitív volt, hogy az oktatási sémát és példákat a tanulókhoz igazította, amivel ránk szabta az előadásokat. Java kód, csapatmunka, önismeret. Igen, határozottan ajánlanám másoknak.”

  Csehi Éva
  Csehi Éva

  „Kati és Andris igazi maximalista páros. Olyat is kihoznak az emberből, amire nem is tudta, hogy képes.

  Kelemen Krisztina

  Két ember, akinek a szíve-lelke benne van abban, amit csinálnak. Nagyon jó szakemberek, és hihetetlenül jó emberek. Az a motiváció, lelkesedés, ami árad minkettőjükből, hihetetlenül inspiráló.”


  További ajánlások, hogy miért velünk tanulj programozni 2019-ben:

  Az órák jó ütemben mennek, strukturálisan felépítve és interaktívan. Andrisnál jobb nincs. A csapatépítő nap szórakoztató volt. Külön figyelmet fordítottak a személyre szabásnak, amit külön értékeltem. Természetesen ajánlom másoknak. Szoktam is, hátha valaki kedvet kap hirtelen.” – Karasz Rita

  „Mindig nagyon jó a hangulat és szerintem jól haladunk. Szabolcs az oktatónk, nagyon jól strukturáltan építi fel az anyag leadását. Leckék javításánál építő jellegű kritikái rengeteget adtak nekem. Nem csak, hogy ajánlanám másnak, de már meg is tettem!

  András egy hihetetlenül kedves és rendkívül türelmes oktató, aki nagy szakértelemmel rendelkezik a területén és ezt át is tudja adni. Egy oktatónál különösen fontos a lelkesedés – mint ahogy tanulóknál is – mivel szerintem ez az egyik legerősebb hajtóerő abban hogy elérjünk valamit. Andrásnál ez nem csak a szakmai kíváncsiságában nyilvánul meg, de az információ átadásában, annak szeretetében is. Szereti a könnyed játékos tanítást, így fenntartva az érdeklődést és biztosítva hogy ezt az egyébként nem túl emberközeli gondolkodást igénylő programozást könnyebben elsajátíthassuk, elmélyíthessük. Épp ezért aki esetleg úgy érzi kicsit rosszabb kognitív képességekkel rendelkezik, vagy csak szakmailag fejlődni szeretne, szerintem az is bátran belevághat egy kurzusba.” – Gergely

  „Ti választottatok engem, amiért abszolút hálás vagyok. Bár még tart a képzés, imádom minden momentumát. Szuper oktatónk van, tökéletesen felkészült, rugalmas, imádnivaló. – Szűcs Attila

  „Szimpatikus oktatók, nyelvtudás és előképzettség nem feltétel. Rugalmas, munka mellett is végezhető. Nagyon jól éreztem magam a képzésen, minden óra jól telik! András rendkívül felkészült oktató, eszméletlenül jól magyaráz, türelmes. A csapatépítő nagyon érdekes, izgalmas, hatékony volt. Fejlődtem tanulási módszerekben, nehéz feladatokhoz szükséges türelemben. Olyanoknak ajánlanám, akiknek jók a hétvégi időpontok, és heti több órát is tudnak programozással tölteni otthon. A coaching nagyon kellemes és hasznos beszélgetések voltak, mindenkinek ajánlom.” – Tamás


  Horváth Zoltán véleménye, hogy miért tanulj programozni 2019-ben az A&K Akadémián

  Idézetek ajánlóleveleinkből

  „Katalin pontos és maximálisan megbízható. Kiváló pedagógiai érzékkel teremt oldott, baráti hangulatot még heterogénebb tanulócsoportokban is. Maximálisan alkalmazkodó, mind a tanfolyamok időpontjában, mind intenzitásának tekintetében.”

  Schubert Gábor

  „Katalin mindig jó kedvvel érkezett. Rugalmasan, a diákok igényeihez igazítva tartotta az órákat. Kiváló emberi képességekkel rendelkezik. Kedves, türelmes és megértő, továbbá határozott és meggyőző.”

  Osztrogonácz Edit

  Ismerj meg minket jobban! jelentkezz és beszélgessünk el kötetlenül a lehetőségekről!

  Töltsd ki az űrlapot!