fbpx

YouTube csatorna segédanyagok

YouTube csatornánkon már több, mint 1900-an tanulunk együtt programozni! Keddenként élőben ott leszek az új videó melletti chaten! -> Csatlakozz a képre kattintva!

Java programozás kezdőknek Youtube videókurzus anyagai

Az alábbiakban a Java programozás kezdőknek Andrissal című YouTube videókurzushoz tartozó hasznos segédanyagokat találsz. Csatornánk célja mindenkinek segíteni, aki otthon szeretne megismerkedni, vagy még jobban elmélyülni a Java programozás rejtelmeiben.

Nem csak kezdők, de haladók is találhatnak az oldalon érdekességeket, és teljes előadásokat is, melyek több órásak, jó szívvel ajánlom minden programozni vágyónak!

A videók során néha segédanyagokat használok, melyek segítségével elmagyarázom az adott témakör részleteit. A tanulás megkönnyítése céljából, kérésetekre ezeket ezen az oldalon elérhetővé teszem számotokra letölthető formában. Ha további javaslatotok is van, hogy mi segítene nektek a tanulásban, akkor várom észrevételeiteket!

Mi található a YouTube csatornánkon?

– kezdőknek szóló oktató videó sorozat teljesen nulláról
– haladóknak szóló állásinterjú kérdések-válaszok (ProgramoZóna)
– teljes nagy előadások, melyeket az elmúlt években tartottam a Java programnyelv fejlődéséről (a diasorok a honlapunkról letölthetőek!)
– infokommunikációs szakjogász kérdezz-felelek (Lawbirintus)
– harver és szoftver bemutatók (ez még csak módjával, de ha szeretnétek és írtok, lesz több is)
? Az A&K Akadémia YouTube csatornája

Nyitottan várom további ötleteiteket, kérdéseiteket is a videók alatt vagy levélben az info@ak-akademia.hu címre!

Hasznos képek, összefoglalók a YouTube csatornán található videókból

Változók

Java primitív típusok

Operátorok

Java operátorok precedenciája

BasicGame forráskód

Forráskód

Hamarosan

Terveink szerint folyamatosan bővíteni fogjuk a letölthető segédanyagok számát az oldalon, érdemes többször is visszanézni és természetesen írásban is kérhetitek, ha egy konkrét anyagra vágytok. Minden kérdéseteket és ötleteteket szeretettel várom a videók alatt, vagy az info@ak-akademia.hu címre!

Képzések

Ha nem csak hobbiból érdekel a programozás, de karriert is építenél rá, akkor ajánljuk figyelmedbe kis, 6 fős csoportjainkat, ahol hétvégén, munka mellett professzionális szinten elsajátíthatod a Java programozást és elhelyezkedhetsz fejlesztőként. Részleteket itt olvashatsz: Java programozó képzés

Java programozói karrier start csoport életképek az A&K Akadémián
Élet az A&K Akadémián
*a veszélyhelyzet ideje alatt online órákat tartunk!