fbpx

Programozni jó és új lendületet ad!

Programozni jó és új lendületet adhat a karrierednek!
Keress új célokat!

Miért hisszük, hogy programozni jó és miért ajánljuk neked is?

1. Meglevő munkahelyed mellett, hétvégi képzésen szerezhetsz új ismereteket Akadémiánkon, ahol bebizonyítjuk neked, hogy programozni jó és megtapasztalod előnyeit is!

2. Saját ritmusodban tanulhatsz 6 fős csoportban, ahol figyelünk egymásra és személyre szabjuk a sebességet.

3. Stabilitás és kiszámíthatóság! Bármit is hoz a jövő, programozóként nem kell aggódnod, sem magad, sem a családod miatt. Anyagilag és társadalmilag is megbecsült munkád lehet!

4. Kevés időd van tanulni? Oszd be jól, tanulj nálunk a programozás mellett időmenedzsmentet és tanulástechnikákat is! Nálunk mindig szabad kérdezni és mindig érkeznek válaszok!

5. Nem vagy egyedül a döntéseddel! Karrierváltókból, felnőttekből álló vidám csapattagokra számíthatsz, akik maguk is megjárták már a saját útjaikat más területeken. Tanulni sosem késő!


Java programozó csapat az A&K Akadémián – mert programozni jó!

Nézzük a képzés részleteit konkrét számokban!

 • 50 hetes (1 éves) képzés hétvégén
 • 300 órányi Java programozás + kapcsolódó technológiák (SQL adatbázis, JavaScript, HTML, CSS, etc.)
 • 6 fős csapatban, hétvégén + online kapcsolattartás a hét minden napján!
 • 50 óra angol szaknyelv
 • 24 óra soft skills fejlesztés: prezentációk, csapatmunka, állásinterjú felkészítés
 • referencia projektfeladatok, melyeket interjún is bemutathatsz
 • 3 havonta írásos egyéni értékelés és fejlesztési terv javaslat
 • állásinterjú garancia és ezért nem kérünk tőled elköteleződést vagy hűségszerződést!

Notebook ajándék!

Kiváló eredményedért Notebook-kal jutalmazunk meg!

Programozni jó és meg is éri, a képen két kiemelkedően jó tanulónk épp az ajándék notebookot veszi át.
Szeretnénk neked is adni egy gépet! Tanulj 85% feletti eredménnyel és valóra válhat!

Mozgáskorlátozottaknak ösztöndíj program is elérhető!

Hisszük, hogy az esélyegyenlőség nem állhat meg az akadálymentes környezet biztosításánál, ezért mozgáskorlátozottaknak 100%-ban ingyenes, ösztöndíjas helyeket is kínálunk! Részletek: Ösztöndíj

Az A&K Akadémián programozni jó

Gyakran ismételt kérdések

Mikor kezdünk?

Következő csoportunk hamarosan indul. A helyek gyorsan betelnek és várólisták alakulnak ki. Ha nem szeretnél lemaradni, jelentkezz mielőbb!

Mennyibe kerül?

Az 1 éves képzés teljes költsége: 1 250 000 Forint + ÁFA. *Kisbetűk, plusz költségek nincsenek. Sikeres felvételi után anyagi okokból még nem maradt ki senki a képzésből! Találunk megoldást! Részletfizetést is kérhetsz és egyéni fizetési igény esetén is fordulj hozzánk bizalommal!


Hogyan tudsz jelentkezni?

Kötöttségektől mentes 2 órás személyes beszélgetésre jelentkezhetsz, ahol minden felmerülő kérdésedre választ kaphatsz és jobban megismerhetsz minket! Jelentkezz még ma!

Töltsd ki az űrlapot!


  Olvasd el tanulónk véleményét is!

  Bugyi Sándor arckép
  Bugyi Sándor

  András szakmailag nagyon felkészült, tapasztalt, tudása naprakész. Követi a legújabb technológiákat, ismeri a Java nyelv újdonságait. Oktatásban türelmes, lelkes, törekszik arra, hogy mindenki a lehető legtöbbet tanuljon. A házi feladatok érdekesek és változatosak voltak.”

  D. Katalin
  D. Katalin

  Szívből ajánlom, hiszen nagyon jó oktató: felkészült, minden felmerülő kérdésre tud válaszolni, emellett pedig kedves és türelmes mindenkivel. Nem kivételezik senkivel, és mindig törekszik arra, hogy a csapat együtt tudjon haladni.”

  Nemcsics Gábor
  Nemcsics Gábor

  Hétvégi órák, szimpatikus tanár. Jó, családias hangulat. András felkészült, mindent tud! A csapatépítő szuper, összekovácsolta a csapatot. Minden fejlődtem? Java kód, csapatmunka, önismeret. Sokat fejlődött az angolom, legalábbis több mindent megértek. Feldobott a tanfolyam, még ha az ember fáradtabb is volt. A coaching? Jó érzés, hogy van, aki segít, ha szükség van rá.”

  Tóthné Kurucz Bianka
  Tóthné Kurucz Bianka

  „Abszolút ajánlom mindenkinek! Az egyik legjobb befektetésem az életben, hogy tőlük tanulhattam. Mindkét alapító tag maximálisan képzett, folyamatosan fejlesztik magukat, naprakészek, lelkiismeretesek, rugalmasak, és irtó jó fejek! Nagyon jó szívvel merem ajánlani Katival a személyiségfejlesztést is. Nála nem volt soha olyan érzésem, hogy egy kérdésre rossz választ mondok. Bátran keressétek fel, nagyon elégedett vagyok!”

  Balogh Gergely
  Balogh Gergely

  A hétvégi oktatási rend, a részletfizetési opció, az elnyújtott oktatási rend miatt választottam, amivel nem 3 hónap alatt akartatok megtanítani kódolni. Jó hangulatban telt az 1 éves képzés. András remek szakember. Pozitív volt, hogy az oktatási sémát és példákat a tanulókhoz igazította, amivel ránk szabta az előadásokat. Java kód, csapatmunka, önismeret. Igen, határozottan ajánlanám másoknak.”

  Csehi Éva véleménye is az, hogy programozni jó.
  Csehi Éva

  „Kati és Andris igazi maximalista páros. Olyat is kihoznak az emberből, amire nem is tudta, hogy képes.

  Kelemen Krisztina

  Két ember, akinek a szíve-lelke benne van abban, amit csinálnak. Nagyon jó szakemberek, és hihetetlenül jó emberek. Az a motiváció, lelkesedés, ami árad minkettőjükből, hihetetlenül inspiráló.”

  Az A&K Akadémián programozni jó!

  További kedves sorok diákjainktól:

  Az órák jó ütemben mennek, strukturálisan felépítve és interaktívan. Andrisnál jobb nincs. A csapatépítő nap szórakoztató volt. Külön figyelmet fordítottak a személyre szabásnak, amit külön értékeltem. Természetesen ajánlom másoknak. Szoktam is, hátha valaki kedvet kap hirtelen.” – Karasz Rita

  „Mindig nagyon jó a hangulat és szerintem jól haladunk. Szabolcs az oktatónk, nagyon jól strukturáltan építi fel az anyag leadását. Leckék javításánál építő jellegű kritikái rengeteget adtak nekem. Nem csak, hogy ajánlanám másnak, de már meg is tettem!

  András egy hihetetlenül kedves és rendkívül türelmes oktató, aki nagy szakértelemmel rendelkezik a területén és ezt át is tudja adni. Egy oktatónál különösen fontos a lelkesedés – mint ahogy tanulóknál is – mivel szerintem ez az egyik legerősebb hajtóerő abban hogy elérjünk valamit. Andrásnál ez nem csak a szakmai kíváncsiságában nyilvánul meg, de az információ átadásában, annak szeretetében is. Szereti a könnyed játékos tanítást, így fenntartva az érdeklődést és biztosítva hogy ezt az egyébként nem túl emberközeli gondolkodást igénylő programozást könnyebben elsajátíthassuk, elmélyíthessük. Épp ezért aki esetleg úgy érzi kicsit rosszabb kognitív képességekkel rendelkezik, vagy csak szakmailag fejlődni szeretne, szerintem az is bátran belevághat egy kurzusba.” – Gergely

  „Ti választottatok engem, amiért abszolút hálás vagyok. Bár még tart a képzés, imádom minden momentumát. Szuper oktatónk van, tökéletesen felkészült, rugalmas, imádnivaló.” – Szűcs Attila

  „Szimpatikus oktatók, nyelvtudás és előképzettség nem feltétel. Rugalmas, munka mellett is végezhető. Nagyon jól éreztem magam a képzésen, minden óra jól telik! András rendkívül felkészült oktató, eszméletlenül jól magyaráz, türelmes. A csapatépítő nagyon érdekes, izgalmas, hatékony volt. Fejlődtem tanulási módszerekben, nehéz feladatokhoz szükséges türelemben. Olyanoknak ajánlanám, akiknek jók a hétvégi időpontok, és heti több órát is tudnak programozással tölteni otthon. A coaching nagyon kellemes és hasznos beszélgetések voltak, mindenkinek ajánlom.” – Tamás

  Horváth Zoltán véleménye a Google térképen

  Programozni jó! Próbáld ki te is!

  Jelentkezz kötöttségektől mentes interjúra még ma, töltsd ki az űrlapot!